(Opskrift fortsætter under reklamen)
Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler
Skøn og lækker opskrift på Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler har været besøgt 219395 gange
DAGENS OPSKRIFT : Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler var
dagens opskrift den
03 Nov 2020
Ingredienser
Grønlangkål:
Brunede kartofler:
Fremgangsmåde
Grønlangkålen:
Brunede kartofler:
Servering til opskriften
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Grønlangkålen:
Brunede kartofler:
Servering til Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler
Mere info om Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler
Hamburgerryg er en dansk kødret, og navnet refererer faktisk ikke til Hamburg i Tyskland, som man måske kunne tro. Oprindeligt blev Hamburgerryg lavet af den del af svinekødet, der hedder skinke, som blev kogt og herefter bagt eller stegt. Hamburgerryg blev først nævnt i en dansk kogebog fra 1800-tallet, og retten blev populær i Danmark i løbet af 1900-tallet.Relaterede opskrifter
Kommentarer til opskrift Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset