Hent APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
top
opskrifter
Søg i 12.170 opskrifter fra 25.985 medlemmer
i
søg
 

Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler

Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler
(215)
Send via mail eller del på Google plus etc.DEL
Log ind for at gemme opskrift
GEM (18)
Tilføj opskrift billede

 
DET SKAL DU BRUGE
ca 1 kg hamburgerryg

Grønlangkål:
375g dybfrossen hakket grønkål
30g smør
3 spsk hvedemel
3-4 dl mælk
salt
sukker

Brunede kartofler:
750g små kogte pillede kartofler
50g sukker
50g smør

Se køkken/touch venlig version

Tilføj dine favorit madopskrifter

FREMGANGSMÅDE
Kog hamburgerryggen ca 1 time og træk nettet af.

Grønlangkålen:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mel under omrøring. Hæld mælken i lidt ad gangen, mens der piskes, og kog saucen godt igennem. Tilsæt grønkål og lad det koge ca 5 min. Smag til med salt og en anelse sukker.

Brunede kartofler:
Drys sukker på en tør pande og smelt det uden at røre. tilsæt smør lad det bruse op og kom kartoflerne på panden.
Ryst jævnligt panden, så sukkerlagen fordeler sig jævnt. Hvis kartoflerne er kolde, når de kommer på panden vil sukkeret måske stivne, men skru blot lidt op for varmen, så smelter det igen.
SERVERING
Skær hamburgerryggen i skiver og server den med grønlangkål og brunede kartofler.

Relaterede favorit opskrifter



 
 
Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler OPSKRIFT LAGT PÅ AF:
kalender
Dato
statistik
Opskrift statistik
Vist 149401, 3281, 18
Senest fra medlem
Flere opskrifter fra
Brugernes Kommentarer

Alan
20.12.2013, 18:19
Hov.... glemte lige... HUSK sønderjyske kålpølser til.

Alan
20.12.2013, 18:17
Det er en fantastisk ret... og ligger godt i maven...
Men følg opskriften på grønkålspakken og kom vand fra hamburgryggen i (meget gerne nedkogt fra en tidligere gang... kan jo fryses fra gang til gang)
Lav grønkålen 6-8 timer før den skal spises, og efter den er rørt sammen i gryden, stilles den i ovnen i gryden med låg på ved 110 gr.(kan holdes varm i en dyne de sidste timer hvis ovnen skal bruges til andet..)
Kålen bliver blød og rund, og kan slat ikke sammenlignes med den der er lavet på en halv time.
Det er GUF :-)

jolle
12.02.2008, 14:50
guguffen slubre

johnny rasmussen
20.12.2007, 17:51
ikke den helt rigtige måde desvære mvh

Anders
18.12.2007, 23:31
Lækker ret, men grønlang kålen bør ikke laves udfra en opbagt sovs. Tilsæt hellere fløde, som der også står på den dybfrosne pakke (Den fra Vendsyssel)

Bo Hansen
14.11.2007, 22:48
Denne gamle danske ret - der i mit barndomshjem kunne serveres til mors fødselsdag (det var hendes livret), Nytårsaften (mor var jo kokken) og til "hverdags-weekends" - forener det søde, det røgede og det let bitre i en perfekt kombination af velsmag og klassisk elegance.

cicilie
07.06.2006, 12:59
guf guf

Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
Denne gode opskrift på Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag som omhandler opskriften Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler kan du skrive et indlæg som medlemmet vil se eller skrive via Maduniverset.dk besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Populært minut for minut



Nyhedsbrev

Hvor køber du dine madvarer?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...

medlem bund


Nyhedsbrev
Får nyheder om konkurrencer, nye tiltag, temaer m.m. ca. 1 gang pr md.

Afmeld
medlem bund

Content top
top tagcloud
Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Mørbradgryde m. ris     Nemme pølsehorn     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Spagetti carbonara     Grønne asparges med bacon     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Koteletter i Fad med paprika     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Champignon-broccolitærte med skinke     Søde Saftige Sunde Gulerodsboller     Blødende chokoladekage     Forloren hare m ribs-flødesovs     Grov go'e boller     Absolut bedste BBQ marinade     Gullasch med kartoffelmos     Gulerodskage (Rå)     
Content top
Opskrifter

Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev


Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © Nordlysvænget 10, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Skønhedsuniverset.dk | Sodavandspriser.dk | Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk