Annoncering
Hent APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
top
opskrifter
maduni-menu-left
Søg i 12.341 opskrifter fra 23.944 medlemmer
i
søg
 

Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler

Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(340)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM (18)
Reklame:

 
DU SKAL BRUGE
ca 1 kg hamburgerryg

Grønlangkål:
375g dybfrossen hakket grønkål
30g smør
3 spsk hvedemel
3-4 dl mælk
salt
sukker

Brunede kartofler:
750g små kogte pillede kartofler
50g sukker
50g smør



SÅDAN GØR DU
Kog hamburgerryggen ca 1 time og træk nettet af.

Grønlangkålen:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mel under omrøring. Hæld mælken i lidt ad gangen, mens der piskes, og kog saucen godt igennem. Tilsæt grønkål og lad det koge ca 5 min. Smag til med salt og en anelse sukker.

Brunede kartofler:
Drys sukker på en tør pande og smelt det uden at røre. tilsæt smør lad det bruse op og kom kartoflerne på panden.
Ryst jævnligt panden, så sukkerlagen fordeler sig jævnt. Hvis kartoflerne er kolde, når de kommer på panden vil sukkeret måske stivne, men skru blot lidt op for varmen, så smelter det igen.
SERVERING
Skær hamburgerryggen i skiver og server den med grønlangkål og brunede kartofler.

178.928
Visninger
3.743
Print
 
Opskrift statistik:
Lagt på:
Vist:
3.743 gang(e)
Printet:
178.928 gang(e)
Har som favorit:
18 person(er)
OPSKRIFT LAGT PÅ AF:

se Brugerens opskrifter Brugerens opskrifter
se Brugerens opskrifter Følg personen [log ind]
BRUGERNES KOMMENTAR

Alan
20.12.2013, 18:19
Hov.... glemte lige... HUSK sønderjyske kålpølser til.

Alan
20.12.2013, 18:17
Det er en fantastisk ret... og ligger godt i maven...
Men følg opskriften på grønkålspakken og kom vand fra hamburgryggen i (meget gerne nedkogt fra en tidligere gang... kan jo fryses fra gang til gang)
Lav grønkålen 6-8 timer før den skal spises, og efter den er rørt sammen i gryden, stilles den i ovnen i gryden med låg på ved 110 gr.(kan holdes varm i en dyne de sidste timer hvis ovnen skal bruges til andet..)
Kålen bliver blød og rund, og kan slat ikke sammenlignes med den der er lavet på en halv time.
Det er GUF :-)

jolle
12.02.2008, 14:50
guguffen slubre

johnny rasmussen
20.12.2007, 17:51
ikke den helt rigtige måde desvære mvh

Anders
18.12.2007, 23:31
Lækker ret, men grønlang kålen bør ikke laves udfra en opbagt sovs. Tilsæt hellere fløde, som der også står på den dybfrosne pakke (Den fra Vendsyssel)

Bo Hansen
14.11.2007, 22:48
Denne gamle danske ret - der i mit barndomshjem kunne serveres til mors fødselsdag (det var hendes livret), Nytårsaften (mor var jo kokken) og til "hverdags-weekends" - forener det søde, det røgede og det let bitre i en perfekt kombination af velsmag og klassisk elegance.

cicilie
07.06.2006, 12:59
guf guf


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Nyhedsbrev
Modtag nyheder om konkurrencer, madplaner, nye tiltag, temaer m.m. ca. 1 gang pr md.

medlem bund
Fastelavnsboller

Populært minut for minut

Følg Maduniverset på Google Plus


Nyhedsbrev

Når det er koldt, spiser du/i mere "tung" mad?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...

medlem bund


Content top


top tagcloud
Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Mørbradgryde m. ris     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Nemme pølsehorn     Gullash-suppe     Spagetti carbonara     Charlotte russe     Kaloriebombe     Helles Franskbrød     Sund Jordbærdessert     tarteletter med rejer asparges og fiskeboller     Bollekagemand     Orientalsk Karrysuppe m. kylling     Hurtig karry suppe med nudler     Salat med pommes Røsti og parmaskinke     Hakket Oksekød med Hvidkål     Tomatsuppe     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     
Content top
Opskrifter

Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev


Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk