Annoncering | Mobil/tablet version | 152 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.426 opskrifter fra 24.854 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler

Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler

Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(349)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
182.174
Visninger
3.775
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca 1 kg hamburgerryg

Grønlangkål:
375g dybfrossen hakket grønkål
30g smør
3 spsk hvedemel
3-4 dl mælk
salt
sukker

Brunede kartofler:
750g små kogte pillede kartofler
50g sukker
50g smør


SÅDAN GØR DU
Kog hamburgerryggen ca 1 time og træk nettet af.

Grønlangkålen:
Smelt smørret i en gryde og tilsæt mel under omrøring. Hæld mælken i lidt ad gangen, mens der piskes, og kog saucen godt igennem. Tilsæt grønkål og lad det koge ca 5 min. Smag til med salt og en anelse sukker.

Brunede kartofler:
Drys sukker på en tør pande og smelt det uden at røre. tilsæt smør lad det bruse op og kom kartoflerne på panden.
Ryst jævnligt panden, så sukkerlagen fordeler sig jævnt. Hvis kartoflerne er kolde, når de kommer på panden vil sukkeret måske stivne, men skru blot lidt op for varmen, så smelter det igen.
SERVERING
Skær hamburgerryggen i skiver og server den med grønlangkål og brunede kartofler.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Alan
20.12.2013, 18:19
Hov.... glemte lige... HUSK sønderjyske kålpølser til.

Alan
20.12.2013, 18:17
Det er en fantastisk ret... og ligger godt i maven... Men følg opskriften på grønkålspakken og kom vand fra hamburgryggen i (meget gerne nedkogt fra en tidligere gang... kan jo fryses fra gang til gang) Lav grønkålen 6-8 timer før den skal spises, og efter den er rørt sammen i gryden, stilles den i ovnen i gryden med låg på ved 110 gr.(kan holdes varm i en dyne de sidste timer hvis ovnen skal bruges til andet..) Kålen bliver blød og rund, og kan slat ikke sammenlignes med den der er lavet på en halv time. Det er GUF :-)

jolle
12.02.2008, 14:50
guguffen slubre

johnny rasmussen
20.12.2007, 17:51
ikke den helt rigtige måde desvære mvh

Anders
18.12.2007, 23:31
Lækker ret, men grønlang kålen bør ikke laves udfra en opbagt sovs. Tilsæt hellere fløde, som der også står på den dybfrosne pakke (Den fra Vendsyssel)

Bo Hansen
14.11.2007, 22:48
Denne gamle danske ret - der i mit barndomshjem kunne serveres til mors fødselsdag (det var hendes livret), Nytårsaften (mor var jo kokken) og til "hverdags-weekends" - forener det søde, det røgede og det let bitre i en perfekt kombination af velsmag og klassisk elegance.

cicilie
07.06.2006, 12:59
guf guf


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fra: 13.Sep
Lækre søde pære
Opskrifter - klik her

Næste: 28.Sep
Husk at bruge de lækre kvæder
Opskrifter - klik her

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Opskrifter med frugt
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Nemme pølsehorn     Grøn kartoffelmos     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Gammeldaws æbleflæsk.     Blødende chokoladekage     Helstegt grillet oksefilet     Blommetrifli     Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg      Frisk pasta med laks og flødesovs     Boller/birkes med hytteost     Svampet kanelkage     Græske frikadeller     Grillet oksemørbrad i kuglegrill     Grønne asparges med bacon     Flæskesteg     Den bedste ungarske gullasch     Nachos m/kylling     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com