Annoncering | Mobil/tablet version | 91 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.224 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Min perfekte stegte kylling:

Min perfekte stegte kylling:

Min perfekte stegte kylling:
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(530)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Min perfekte stegte kylling:
86.139
Visninger
936
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

tina egebjerg

Min perfekte stegte kylling: var dagens opskrift den 07.04.2016

DU SKAL BRUGE
1-1,4 kg fritgående kylling
salt og friskkværnet peber
3 små håndfulde friske urter (persille, basilikum og merian), plukket og finthakket.
4 spsk oliven olie
1 citron, halveret
4 lauerbærblade, iturevet
2 kviste frisk rosmarin.


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovn og bradepande til 225 grader. Rengør kyllingen indvendigt og udvendigt og klap den så tør som mulig med køkkenrulle. Gnid den med salt indvendig, og tag så fat i skindet oven på brystet pas på et den ikke får rifter og flænger og træk det forsigtigt op. Med den anden hånd løsner du nænsomt skindet fra kødet på brystet. Det er normalt forbundet af en smule vævsagtig materiale, og du kan enten lade det sidde på i midten og lave to små tunneler på hver side, eller du kan prøve at skære det af i midten. Drys lidt salt ned i de huller, du har lavet, og skub de hakkede urter derind. Dryp lidt olivenolie på.Fyld kyllingen indvendig med den halverede citron, laurbærblade og rosmarin. Træk skindet til bage over brystet, så alt kødet er dækket, skub de små vinger indunder og bind så stramt som muligt med et stykke snor.
Skær 3-5 dybe snit i lårkødet og gnid resten af urterne ind. Gnid nu lidt olivenolie ind i skindet med håndkraft og vær rundhåndet med salt og peber. Smør den varme bradepande med olie. læg kyllingen på og steg i 5 minutter, vend den, gendtag. Læg så kyllingen på maven. Steg 1 time ved 225 grader.
Vend igen og lad brystst brune.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Karina
26.02.2010, 11:56
Skøn opskrift, dejlig saftig kylling, som Jamie Oliver har opfundet!!!

Thor B. Nørregaard
08.07.2009, 08:32
En rigtig god kylling opskrift, pga. olien og fedt kommer der en del røg fra ovnen.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Min perfekte stegte kylling: opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Min perfekte stegte kylling: med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Min perfekte stegte kylling:, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Kartoffel-Røsti m. gulerødder     Langtidsstegt oksemørbrad     Laksemousse sandwich     Nem softice     Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler     Urte og løgbrød     skinkegryde     Focaccia boller     Aubergine pure     Glasert Skinke     Skovløbergryde     Aubergine salat     Gorgonzola sauce     Butterdejs-stang med laks     Luksus Millionbøf med ris     Sund & mættende wok-skinke ret     Gullasch     Paprikabøf m.peberfrugt & varm kartoffel-broccoli salat     Kransekagekonfekt II     Toast med ananas og tun     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com