Annoncering | Mobil/tablet version | 139 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.465 opskrifter fra 25.248 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Oksegullasch

Oksegullasch

Oksegullasch
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(264)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
15.031
Visninger
204
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tina Dalgaard Hansen

DU SKAL BRUGE
ca. 500 g. oksekød i tern
2 løg
1/4 piskefløde
ca. 200 g. champignon
2 tsk. paprika
salt - peber
mel til jævning
kulør


SÅDAN GØR DU
Brun magarine i en stegegryde.vits kødternene til de er gyldne heri. Hak løgene groft og vend dem i kødet. Skyl, rens og skær champignone i store skiver. Vend dem så i blandingen også.
Krydder godt med salt, peber og paprika.
Herefter dækkes kødblandingen lige med vand og koger videre til kødet er mørt. Ca. 1 time.
Man kan eneten lave en melbolle til opbagt sovs, som jeg gør, eller mere fedtfattig som meljævning.
Fløden tilsættes når kødet er mørt og sovsen jævnes, tilsættes kulør og smages til.
SERVERING
Serveres med kartoffelmos eller frisk pasta.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Oksegullasch opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Oksegullasch fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Oksegullasch, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Habanerõ amarillo salsa     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     sprængt kylling med peberrodssovs.     Peberbøffer     Kartoffelfad med boullion     Ovnsstegt laks i folie     Kylling med salat og karrydressing     Fyldt kylling m/peberfrugt, tomat, ost og bacon     Den bedste Kylling i Karry!     Berliner pfannkuchen     Piroger med oksekød     Fantastisk salat med kylling, mango m.m.     Whiskysovs med rosmarin og løgstykker     Kongens torsk m/karry     Krydderkage med æbler     Græske frikadeller     Porrer i fad med oksekød     Svampet kanelkage     Julekage med nougat     Chili con chicken     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com