Annoncering | Mobil/tablet version | 191 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.243 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Creme de Persil (Persille creme)

Creme de Persil (Persille creme)

Creme de Persil (Persille creme)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(125)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
6.996
Visninger
100
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Rasmus Elm

DU SKAL BRUGE
Persille,halv liter fiskefond - kan koebes hos de fleske fiskehandlere, 2 dl floede, salt og peber.


SÅDAN GØR DU
Skyl persillen godt, pluk bladene fra, ingen stilke, saet dette til side. Reducer fonden ned til det halve. tilsaet floede og reducere igen ind til det halve. Smag til med salt og peber. Ingen servering blendes persille i, saa der fremkommer en paen groen farve og en snert af persille i saucen.
SERVERING
Til al fisk, men kan ogsaa bruges til kylling og kalv. Men her skal der saa bruges khenholdsvis kyllingefond eller lys kalvefond.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Creme de Persil (Persille creme) opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Creme de Persil (Persille creme) fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Creme de Persil (Persille creme), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Original English Cupcakes     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Abehjerne     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     pommes anna     Røræg i ovn     Mørbradgryde m. ris     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nachos m/kylling     Glaserede løg.     Den bedste ungarske gullasch     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Grønkålssalat med mandler og æbler     Grøntsagslasagne     Hakket Oksekød med Hvidkål     Helstegt grillet oksefilet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Indbagt mørbrad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com