Annoncering | Mobil/tablet version | 117 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.426 opskrifter fra 24.854 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Andebryst med appelsin

Andebryst med appelsin

Andebryst med appelsin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(304)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
93.199
Visninger
2.855
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Regin Schultz

DU SKAL BRUGE
ANDEBRYST MED APPELSIN
Der anvendes: til 4 personer

4 andebryster
Saft og skal af 1 stor appelsin
1 fed hvidløg, knust
1 skalotteløg, finthakket
1 laurbærblad
2,5 dl rødvin
2 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. sukker
salt og sort peber (friskkværnet)
3 spsk. ribsgele


SÅDAN GØR DU
Fremgangsmåde:

1: Brug en skarp kniv og fjern alt overflødigt fedt eller skind, der hænger ud over kanten af kødet. Rids fedtet i rombemønster, helt ind til kødet. Læg kødet i et enkelt lag i et fladt fad, fordel den revne appelsinskal over kødet og gnid det ind i fedtet på kødet. Drys hvidløg og skalotteløg over, læg et laurbærblad ved og hæld appelsinsaften og rødvinen ned til kødet. Lad det marinere i mindst 1 time.

2: Tag andekødet op af marinaden og lad det dryppe godt af. Hæld resten af marinaden i en lille gryde, tilsæt balsamicoeddike og sukker og bring marinaden i kog. Lad den simre, til den er kogt ind til det halve. Sigt marinaden over i en ren gryde, smag til med salt og peber og pisk ribsgeleen i. Lad saucen koge i endnu 1 - 2 minutter, til den er kogt en smule ind.

3: Læg imens andekødet med skindet nedad på grillens stegerist og grill det over direkte (lav) varme i 9 - 10 minutter, til skindet er gyldent. Vend kødet og lad det grille yderligere 8 - 9 minutter, til det er blevet fast at røre ved og gennemstegt.

4: Skær kødet i skiver og server det med den varme sauce til.

Tip: Andeskind har et meget højt fedtindhold, så det er vigtigt at fjerne overflødigt fedt, for at undgå at ilden blusser op. Hvis det sker, må man flytte kødet væk fra den direkte varme et øjeblik, så flammerne kan dø hen, og så derefter forsætte stegningen.


 
BRUGERNES KOMMENTAR

lillholm
14.01.2011, 11:50
Rigtig god opskrift.Bruger den igen. Andvendt Berberandebryst.

lillholm
14.01.2011, 11:50
Rigtig god opskrift.Bruger den igen. Andvendt Berberandebryst.

BenThorupny
31.12.2008, 10:06
Jeg må indrømme opskriften er god det er nu anden gang jeg skal igang med den


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Andebryst med appelsin opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Andebryst med appelsin fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Andebryst med appelsin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fra: 13.Sep
Lækre søde pære
Opskrifter - klik her

Næste: 28.Sep
Husk at bruge de lækre kvæder
Opskrifter - klik her

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Opskrifter med frugt
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Lockoutkage med citron og marengs     Skaldyrs salat     Langtidsstegt oksemørbrad     Marcipan nougat snitter     Indbagt friturestegt pære     Pastasalat med skinke     Broccolisalat med pinjekerner      Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Yoghurt-is med hindbær     Mango Chutney:     Nem velkomstsnack ;o)     Pandekager (Proteinholdige, glutenfri, mækefri)     Pasta med kødsauce (6 personer)     Grillet hakkebøf med tzatziki     Rødspætte i ovn     Glaserede perleløg og grønærter     pasta med spinatcreme og tun     Indbagt mørbrad     Jægerens dyreragout     KARBONADER MED GRØNÆRTER OG GULERØDDER     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com