Annoncering
Hent APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
top
opskrifter
maduni-menu-left
Søg i 12.335 opskrifter fra 23.932 medlemmer
i
søg
 

Andebryst med appelsin

Andebryst med appelsin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(304)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM (14)
Reklame:

 
DU SKAL BRUGE
ANDEBRYST MED APPELSIN
Der anvendes: til 4 personer

4 andebryster
Saft og skal af 1 stor appelsin
1 fed hvidløg, knust
1 skalotteløg, finthakket
1 laurbærblad
2,5 dl rødvin
2 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. sukker
salt og sort peber (friskkværnet)
3 spsk. ribsgele

Fuldskærm / mobil  


SÅDAN GØR DU
Fremgangsmåde:

1: Brug en skarp kniv og fjern alt overflødigt fedt eller skind, der hænger ud over kanten af kødet. Rids fedtet i rombemønster, helt ind til kødet. Læg kødet i et enkelt lag i et fladt fad, fordel den revne appelsinskal over kødet og gnid det ind i fedtet på kødet. Drys hvidløg og skalotteløg over, læg et laurbærblad ved og hæld appelsinsaften og rødvinen ned til kødet. Lad det marinere i mindst 1 time.

2: Tag andekødet op af marinaden og lad det dryppe godt af. Hæld resten af marinaden i en lille gryde, tilsæt balsamicoeddike og sukker og bring marinaden i kog. Lad den simre, til den er kogt ind til det halve. Sigt marinaden over i en ren gryde, smag til med salt og peber og pisk ribsgeleen i. Lad saucen koge i endnu 1 - 2 minutter, til den er kogt en smule ind.

3: Læg imens andekødet med skindet nedad på grillens stegerist og grill det over direkte (lav) varme i 9 - 10 minutter, til skindet er gyldent. Vend kødet og lad det grille yderligere 8 - 9 minutter, til det er blevet fast at røre ved og gennemstegt.

4: Skær kødet i skiver og server det med den varme sauce til.

Tip: Andeskind har et meget højt fedtindhold, så det er vigtigt at fjerne overflødigt fedt, for at undgå at ilden blusser op. Hvis det sker, må man flytte kødet væk fra den direkte varme et øjeblik, så flammerne kan dø hen, og så derefter forsætte stegningen.


 
Opskrift statistik:
Lagt på:
Vist:
91638 gang(e)
Printet:
2843 gang(e)
Har som favorit:
14 person(er)
OPSKRIFT LAGT PÅ AF:
BRUGERNES KOMMENTAR

lillholm
14.01.2011, 11:50
Rigtig god opskrift.Bruger den igen.
Andvendt Berberandebryst.

lillholm
14.01.2011, 11:50
Rigtig god opskrift.Bruger den igen.
Andvendt Berberandebryst.

BenThorupny
31.12.2008, 10:06
Jeg må indrømme opskriften er god det er nu anden gang jeg skal igang med den


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Andebryst med appelsin opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Andebryst med appelsin fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Andebryst med appelsin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Nyhedsbrev
Modtag nyheder om konkurrencer, madplaner, nye tiltag, temaer m.m. ca. 1 gang pr md.

medlem bund
Fastelavnsboller

Populært minut for minut

Følg Maduniverset på Google Plus


Nyhedsbrev

Når det er koldt, spiser du/i mere "tung" mad?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...

medlem bund


Content top


top tagcloud
Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Nemme pølsehorn     Spagetti carbonara     Mors Karrysild     Lagkage med hvidchokolademousse, fragilitébunde & friske bær     Fastelavnsboller - børnenes favoritter     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mørbradgryde m. ris     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     pommes anna     Gullasch med kartoffelmos     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Hakket Oksekød med Hvidkål     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Græske frikadeller     Burger så englene synger     Den bedste ungarske gullasch     
Content top
Opskrifter

Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev


Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk