Annoncering | Mobil/tablet version | 166 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.224 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hectors Cashew Kylling

Hectors Cashew Kylling

Hectors Cashew Kylling
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(283)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Hectors Cashew Kylling  Foto af : Maduniverset
47.526
Visninger
1.313
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Hector

Hectors Cashew Kylling var dagens opskrift den 18.04.2015

DU SKAL BRUGE
600-800 g. Kyllingfilet, el. kylling i strimler
1 Rødløg
2 fed Hvidløg
1 dåse Bambusskud
1 Rød og 1 gul peberfrugt
½ Broccoli
1 Squash
150 g. Cashewnødder
1 dåse Kokosmælk
Saucejævner
250 g. Ris

½ dl.Soya
½ dl. Madolie
1 spsk. Paprika,
Salt og peber (evt. chili)
½ dl. Honning

(Rettet af Maduniverset)


SÅDAN GØR DU
Kødet skæres i mindre strimler á ca. 2 cm længde og ca. 1 cm bredde. Olie, soya, honning, paprika, salt, peber og frisk hvidløg i skiver blandes til marinade, hvori kødstykkerne lægges. Blandingen stilles tildækket i min. 1 time og der røres jævnligt.
Alle grøntsager skæres i strimler - hverken for store eller for små. Risene stilles til kogning og en stor sauterpande eller wok varmes op. Når panden er tilstrækkelig varm (næsten max), puttes kødet på. Så meget som muligt af marinaden sies fra, idet kødet skal stege - ikke koge. Når kyllingestrimlerne er brunede på alle sider, hældes grøntsagerne på panden, stadig ved høj varme. Hele herligheden vendes kontinuerligt.
En ny pande varmes op, hvorpå cashewnødderne steges brune og sprøde - uden olie.
Når grøntsagerne er gennemstegt, men stadig sprøde (meget vigtigt), hældes lidt soya og kokosmælken på panden. Saucejævner benyttes til at opnå den ønskede tykkelse af saucen og der krydres med paprika, salt, peber og evt. chili. De sprøde cashewnødder tilsættes til sidst og risene vil også være serveringsklar på dette tidspunkt.
SERVERING
Retten serveres direkte, gerne i følgeskab med en tiger beer.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Betina
09.06.2006, 12:17
Hej. Jeg synes der mangler en mængde på ingredienserne. Jeg gættede mig lidt frem og fik en super lækker ret ud af det, men det kunne da være meget rart at vide hvor meget af hver ting der oprindeligt skulle i retten.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hectors Cashew Kylling opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hectors Cashew Kylling med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hectors Cashew Kylling, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Kartoffel-Røsti m. gulerødder     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     sydhavskylling     Svampet kanelkage     Tunmousse      Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     pommes anna     Frisk pasta med laks og flødesovs     Karbonader i fløde/porre sauce     Porrer i fad med oksekød     Den bedste ungarske gullasch     Grovboller     Hakket Oksekød med Hvidkål     Græske frikadeller     Mørbradgryde m. ris     Piment sauce     Blødende chokoladekage     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com