Hent APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
top
opskrifter
Søg i 12.283 opskrifter fra 23.354 medlemmer
i
søg
 

Gullash original

Gullash original
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(487)


Send via mail eller del på Google plus etc.DEL
Log ind for at gemme opskrift
GEM (12)
Tilføj opskrift billede

 
DET SKAL DU BRUGE
2-3 gulerødder
2 små løg
800 g. oksekød i tern
8-9 spsk. mel
salt
peber
paprika
50 g. margarine
2-3 laurbærblade (kan undlades)
6-8 dl vand
kulør





FREMGANGSMÅDE
skræl gulerødderne og skær den i skiver (ca. ½ cm.). Hak løgene.
bland mel og krydderier.
Svits løg og gulerødder i fedtstoffet. Tilsæt kødet, der brunes v. middelvarme.
Hæld vand og kulør ved. rør rundt et par minutter.
Stik forsigtigt laurbærbladee i saucen (så de kan fjernes igen).
Retten simrer ca 45 minutter.
Rør jævnligt. fjern evt. laurbærbladene mens der røres.
Kan jævnes til slut.
SERVERING
server kartoffelmos til og en god smagfuld rødvin.



 
OPSKRIFT LAGT PÅ AF:
katja
Dato:

statistik
Opskrift statistik
Vist 233876, 6553, 12
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

ida
23.09.2008, 18:29
Man kan tilføje mel på 2 måder:
- vend kødet i det inden tilbedningen
- tilsæt det som jævning efter

Kurt
23.08.2008, 14:31
Tag til Budapest, Venner! Glem alt om jeres hjemmestrikkede opskrifter.

Asmus
06.06.2008, 14:47
Et par forsigtige dråber af den amerikanske opfindelse "liquid smoke", giver gullachen en primitiv smag som var den tilberedt i en spejder gryde over et træbål.

Generalt må jeg tilstå at jeg foretrækker meget lange kogetider, 6-8 timer eller mere, hvor man ind til 2 timer inden langsomt tilsætter mere og mere kød, på den måde får man både trævlede stumper, super møre klumper, og kødfirkanter med lidt mere bid i. I øvrigt kan en bulliontærning gøre underværker.

For at svare Sebastian, kiloprisen på kød er omkring 60-80 kr (2008) hvis man køber det som steg i netto eller fakta. man skal selv pudse og tærne, men det hører jo med til heldagsprojektet

Leon
26.01.2008, 18:14
kødet skal vendes i melblandingen !

Maja
01.11.2007, 18:10
Undskyld, men kunne I være lidt mere præcise i jeres kritik ovenfor, det er lidt svært at tyde, er det fordi retten ikke smager godt, eller mangler den noget? Det er lidt svært at bruge kritik til noget som bare ikke er konstruktiv. Selv syntes jeg at den lyder god og sund med gulerødder, man kunne eventuelt tilføje en kvart piskefløde til at simre med efter behag.
Til Jesper Jensen: jeg går udfra at det er melblandingen som man jævner med tilslut, der hvor der står "kan jævnes tilslut".

LH
05.10.2007, 19:16
Kan slet ikke anbefales

Sebastian
14.11.2005, 14:19
Jeg har to ting at tilføje...

1: Hvor finder du 800 gram skært oksekød, til under 60 kroner?

2: Hvis det kun skal simre i 45 min, vil kødet da stadig være sejt at tygge i...

Jesper Jensen
08.04.2005, 10:17
Hvornår skal mel-blandingen tilsættes ???

Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gullash original opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gullash original fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gullash original, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Populært minut for minut

Grillopskrifter

Følg Maduniverset på Google Plus




Nyhedsbrev

Er emballage en problem hvis du handler (mad) på nettet

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...

medlem bund


Nyhedsbrev
Får nyheder om konkurrencer, nye tiltag, temaer m.m. ca. 1 gang pr md.

Afmeld
medlem bund

Content top
top tagcloud
Populære søgninger: Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Nemme pølsehorn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Spagetti carbonara     Gammeldags Agurksalat     Hjemmelavet koldskål     Frisk pasta med laks og flødesovs     Broccolisalat     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Mørbradgryde m. ris     Græske frikadeller     Omelet m. skinke og ost     Spaghetti med laks     De perfekte luftige burgerboller     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Svampet kanelkage     Absolut bedste BBQ marinade     Ovnsstegt laks i folie     
Content top
Opskrifter

Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev


Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © Kronborg 21, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Skønhedsuniverset.dk | Sodavandspriser.dk | Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk