Annoncering | Mobil/tablet version | 131 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.419 opskrifter fra 24.570 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gullash original

Gullash original

Gullash original
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(489)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
242.511
Visninger
6.637
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

katja

DU SKAL BRUGE
2-3 gulerødder
2 små løg
800 g. oksekød i tern
8-9 spsk. mel
salt
peber
paprika
50 g. margarine
2-3 laurbærblade (kan undlades)
6-8 dl vand
kulør



SÅDAN GØR DU
skræl gulerødderne og skær den i skiver (ca. ½ cm.). Hak løgene.
bland mel og krydderier.
Svits løg og gulerødder i fedtstoffet. Tilsæt kødet, der brunes v. middelvarme.
Hæld vand og kulør ved. rør rundt et par minutter.
Stik forsigtigt laurbærbladee i saucen (så de kan fjernes igen).
Retten simrer ca 45 minutter.
Rør jævnligt. fjern evt. laurbærbladene mens der røres.
Kan jævnes til slut.
SERVERING
server kartoffelmos til og en god smagfuld rødvin.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

ida
23.09.2008, 18:29
Man kan tilføje mel på 2 måder:
- vend kødet i det inden tilbedningen
- tilsæt det som jævning efter

Kurt
23.08.2008, 14:31
Tag til Budapest, Venner! Glem alt om jeres hjemmestrikkede opskrifter.

Asmus
06.06.2008, 14:47
Et par forsigtige dråber af den amerikanske opfindelse "liquid smoke", giver gullachen en primitiv smag som var den tilberedt i en spejder gryde over et træbål.

Generalt må jeg tilstå at jeg foretrækker meget lange kogetider, 6-8 timer eller mere, hvor man ind til 2 timer inden langsomt tilsætter mere og mere kød, på den måde får man både trævlede stumper, super møre klumper, og kødfirkanter med lidt mere bid i. I øvrigt kan en bulliontærning gøre underværker.

For at svare Sebastian, kiloprisen på kød er omkring 60-80 kr (2008) hvis man køber det som steg i netto eller fakta. man skal selv pudse og tærne, men det hører jo med til heldagsprojektet

Leon
26.01.2008, 18:14
kødet skal vendes i melblandingen !

Maja
01.11.2007, 18:10
Undskyld, men kunne I være lidt mere præcise i jeres kritik ovenfor, det er lidt svært at tyde, er det fordi retten ikke smager godt, eller mangler den noget? Det er lidt svært at bruge kritik til noget som bare ikke er konstruktiv. Selv syntes jeg at den lyder god og sund med gulerødder, man kunne eventuelt tilføje en kvart piskefløde til at simre med efter behag.
Til Jesper Jensen: jeg går udfra at det er melblandingen som man jævner med tilslut, der hvor der står "kan jævnes tilslut".

LH
05.10.2007, 19:16
Kan slet ikke anbefales

Sebastian
14.11.2005, 14:19
Jeg har to ting at tilføje...

1: Hvor finder du 800 gram skært oksekød, til under 60 kroner?

2: Hvis det kun skal simre i 45 min, vil kødet da stadig være sejt at tygge i...

Jesper Jensen
08.04.2005, 10:17
Hvornår skal mel-blandingen tilsættes ???


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gullash original opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gullash original fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gullash original, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
NYHEDSBREV
Tilmeld nyhedsbrev og få 30% rabat hos Philips

Følg Maduniverset
Populært minut for minut
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Når det er koldt, spiser du/i mere "tung" mad?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     sydhavskylling     Den bedste Kylling i Karry!     Spagetti carbonara     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags Agurksalat     Svampet kanelkage     Græske frikadeller     Tunmousse      Omelet m. skinke og ost     Grillet oksemørbrad i kuglegrill     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grønne asparges med bacon     Madbrød med rosmarin     Blåbærmuffins     Gulerodskage (Rå)     Nachos m/kylling     Græsk-Yoghurt brød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk