Annoncering
Hent APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
top
opskrifter
maduni-menu-left
Søg i 12.341 opskrifter fra 23.943 medlemmer
i
søg
 

Gullash original

Gullash original
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(489)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM (12)
Reklame:

 
DU SKAL BRUGE
2-3 gulerødder
2 små løg
800 g. oksekød i tern
8-9 spsk. mel
salt
peber
paprika
50 g. margarine
2-3 laurbærblade (kan undlades)
6-8 dl vand
kulør



SÅDAN GØR DU
skræl gulerødderne og skær den i skiver (ca. ½ cm.). Hak løgene.
bland mel og krydderier.
Svits løg og gulerødder i fedtstoffet. Tilsæt kødet, der brunes v. middelvarme.
Hæld vand og kulør ved. rør rundt et par minutter.
Stik forsigtigt laurbærbladee i saucen (så de kan fjernes igen).
Retten simrer ca 45 minutter.
Rør jævnligt. fjern evt. laurbærbladene mens der røres.
Kan jævnes til slut.
SERVERING
server kartoffelmos til og en god smagfuld rødvin.

239.471
Visninger
6.610
Print
 
Opskrift statistik:
Lagt på:
Vist:
6.610 gang(e)
Printet:
239.471 gang(e)
Har som favorit:
12 person(er)
OPSKRIFT LAGT PÅ AF:
katja
se Brugerens opskrifter Brugerens opskrifter
se Brugerens opskrifter Følg personen [log ind]
BRUGERNES KOMMENTAR

ida
23.09.2008, 18:29
Man kan tilføje mel på 2 måder:
- vend kødet i det inden tilbedningen
- tilsæt det som jævning efter

Kurt
23.08.2008, 14:31
Tag til Budapest, Venner! Glem alt om jeres hjemmestrikkede opskrifter.

Asmus
06.06.2008, 14:47
Et par forsigtige dråber af den amerikanske opfindelse "liquid smoke", giver gullachen en primitiv smag som var den tilberedt i en spejder gryde over et træbål.

Generalt må jeg tilstå at jeg foretrækker meget lange kogetider, 6-8 timer eller mere, hvor man ind til 2 timer inden langsomt tilsætter mere og mere kød, på den måde får man både trævlede stumper, super møre klumper, og kødfirkanter med lidt mere bid i. I øvrigt kan en bulliontærning gøre underværker.

For at svare Sebastian, kiloprisen på kød er omkring 60-80 kr (2008) hvis man køber det som steg i netto eller fakta. man skal selv pudse og tærne, men det hører jo med til heldagsprojektet

Leon
26.01.2008, 18:14
kødet skal vendes i melblandingen !

Maja
01.11.2007, 18:10
Undskyld, men kunne I være lidt mere præcise i jeres kritik ovenfor, det er lidt svært at tyde, er det fordi retten ikke smager godt, eller mangler den noget? Det er lidt svært at bruge kritik til noget som bare ikke er konstruktiv. Selv syntes jeg at den lyder god og sund med gulerødder, man kunne eventuelt tilføje en kvart piskefløde til at simre med efter behag.
Til Jesper Jensen: jeg går udfra at det er melblandingen som man jævner med tilslut, der hvor der står "kan jævnes tilslut".

LH
05.10.2007, 19:16
Kan slet ikke anbefales

Sebastian
14.11.2005, 14:19
Jeg har to ting at tilføje...

1: Hvor finder du 800 gram skært oksekød, til under 60 kroner?

2: Hvis det kun skal simre i 45 min, vil kødet da stadig være sejt at tygge i...

Jesper Jensen
08.04.2005, 10:17
Hvornår skal mel-blandingen tilsættes ???


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gullash original opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gullash original fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gullash original, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Nyhedsbrev
Modtag nyheder om konkurrencer, madplaner, nye tiltag, temaer m.m. ca. 1 gang pr md.

medlem bund
Fastelavnsboller

Populært minut for minut

Følg Maduniverset på Google Plus


Nyhedsbrev

Når det er koldt, spiser du/i mere "tung" mad?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...

medlem bund


Content top


top tagcloud
Populære søgninger: Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gullash-suppe     Den bedste Kylling i Karry!     Charlotte russe     Helles Franskbrød     Nemme pølsehorn     Bollekagemand     Orientalsk Karrysuppe m. kylling     Rabarber crumble     Amerikanske pandekager med ahornsirup     Sund Jordbærdessert     Kaloriebombe     Hurtig karry suppe med nudler     Gryderet til gæster     Svampet kanelkage     Thailandsk melon is     Salat med pommes Røsti og parmaskinke     jordbærfromage     Mørbradgryde m. ris     
Content top
Opskrifter

Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev


Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk