Hent APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
top
opskrifter
Søg i 12.193 opskrifter fra 26.381 medlemmer
i
søg
 

Gullash original

Send via mail eller del på Google plus etc.DEL
Log ind for at gemme opskrift
GEM (12)
Tilføj opskrift billede

 
DET SKAL DU BRUGE
2-3 gulerødder
2 små løg
800 g. oksekød i tern
8-9 spsk. mel
salt
peber
paprika
50 g. margarine
2-3 laurbærblade (kan undlades)
6-8 dl vand
kulør

Se køkken/touch venlig version

Tilføj dine favorit madopskrifter

FREMGANGSMÅDE
skræl gulerødderne og skær den i skiver (ca. ½ cm.). Hak løgene.
bland mel og krydderier.
Svits løg og gulerødder i fedtstoffet. Tilsæt kødet, der brunes v. middelvarme.
Hæld vand og kulør ved. rør rundt et par minutter.
Stik forsigtigt laurbærbladee i saucen (så de kan fjernes igen).
Retten simrer ca 45 minutter.
Rør jævnligt. fjern evt. laurbærbladene mens der røres.
Kan jævnes til slut.
SERVERING
server kartoffelmos til og en god smagfuld rødvin.


 
 
Gullash original OPSKRIFT LAGT PÅ AF:
kalender
Dato
statistik
Opskrift statistik
Vist 225636, 6433, 12
Senest fra medlem
Flere opskrifter fra
Brugernes Kommentarer

ida
23.09.2008, 18:29
Man kan tilføje mel på 2 måder:
- vend kødet i det inden tilbedningen
- tilsæt det som jævning efter

Kurt
23.08.2008, 14:31
Tag til Budapest, Venner! Glem alt om jeres hjemmestrikkede opskrifter.

Asmus
06.06.2008, 14:47
Et par forsigtige dråber af den amerikanske opfindelse "liquid smoke", giver gullachen en primitiv smag som var den tilberedt i en spejder gryde over et træbål.

Generalt må jeg tilstå at jeg foretrækker meget lange kogetider, 6-8 timer eller mere, hvor man ind til 2 timer inden langsomt tilsætter mere og mere kød, på den måde får man både trævlede stumper, super møre klumper, og kødfirkanter med lidt mere bid i. I øvrigt kan en bulliontærning gøre underværker.

For at svare Sebastian, kiloprisen på kød er omkring 60-80 kr (2008) hvis man køber det som steg i netto eller fakta. man skal selv pudse og tærne, men det hører jo med til heldagsprojektet

Leon
26.01.2008, 18:14
kødet skal vendes i melblandingen !

Maja
01.11.2007, 18:10
Undskyld, men kunne I være lidt mere præcise i jeres kritik ovenfor, det er lidt svært at tyde, er det fordi retten ikke smager godt, eller mangler den noget? Det er lidt svært at bruge kritik til noget som bare ikke er konstruktiv. Selv syntes jeg at den lyder god og sund med gulerødder, man kunne eventuelt tilføje en kvart piskefløde til at simre med efter behag.
Til Jesper Jensen: jeg går udfra at det er melblandingen som man jævner med tilslut, der hvor der står "kan jævnes tilslut".

LH
05.10.2007, 19:16
Kan slet ikke anbefales

Sebastian
14.11.2005, 14:19
Jeg har to ting at tilføje...

1: Hvor finder du 800 gram skært oksekød, til under 60 kroner?

2: Hvis det kun skal simre i 45 min, vil kødet da stadig være sejt at tygge i...

Jesper Jensen
08.04.2005, 10:17
Hvornår skal mel-blandingen tilsættes ???

Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gullash original opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
Denne gode opskrift på Gullash original fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag som omhandler opskriften Gullash original kan du skrive et indlæg som medlemmet vil se eller skrive via Maduniverset.dk besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Populært minut for minut

Følg Maduniverset på Google Plus


Nyhedsbrev

Hvor køber du dine madvarer?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...

medlem bund


Nyhedsbrev
Får nyheder om konkurrencer, nye tiltag, temaer m.m. ca. 1 gang pr md.

Afmeld
medlem bund

Content top
top tagcloud
Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Svampet kanelkage     Mørbradgryde m. ris     Champignon-broccolitærte med skinke     Den bedste Kylling i Karry!     Vikingegryde     Frisk pasta med laks og flødesovs     Chili con carne     Italienske fuldkornsboller med durum     Almindelige Pandekager     Forloren hare m ribs-flødesovs     Gullasch med kartoffelmos     Grov go'e boller     Nemme pølsehorn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Koteletter i Fad med paprika     Spagetti carbonara     Bøf stroganoff med kartoffel-sellerimos (sund version)     Tomatsuppe     
Content top
Opskrifter

Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev


Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © Kronborg 21, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Skønhedsuniverset.dk | Sodavandspriser.dk | Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk