Annoncering | Mobil/tablet version | 170 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.224 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Moderne Leverpostej

Moderne Leverpostej

Moderne Leverpostej
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(209)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
25.059
Visninger
503
Print
Kategori
til personer
til 4-5
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Hanne

DU SKAL BRUGE
150 g. spæk
250 g. svinelever
1½ tsk. salt
½ tsk. peber
1 tsk. delikatesse paprika
1 æg
1 løg
30 g. mel
½ tsk. Knorr aromat
2½ dl. mælk


SÅDAN GØR DU
Hak spækken 1 gang i en skål og derefter leveren 1 gang. Blandingen blandes sammen og røres godt. Hak nu blandingen en gang mere skiftevis med løget. Så leveren og spækket bliver hakket 2 gange i alt.

Bland alle krydderierne, mælken, melet og ægget i, og rør godt til "dejen" er blandet godt.

Dejen hældes nu i aluforme. Bag de leverposteje som du skal bruge nu, resten fryses ubagte.

Leverpostejen skal bages i 70 min. v. 200 grader i frossen tilstand. Er den tøet op, bages den ca. 10 min. mindre til skorpen er fin brun. Lad den varme leverpostej trække lidt, inden der tages af den, så saften kan trænge ind i leverpostejen.

Gang evt. portionen op med 6-8 gange, og frys dem ned, så kan du altid bage en frisk og nybagt hvis du skulle få uventede gæster.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

pollas
16.11.2009, 07:12
Har brugt kalvelever istedet og kommet 6 skivet røget bacon og brugt 100 g fedt med fantastisk resultat,det kan jeg godt anbefale,desuden bruger jeg en blender til at lave postejblandingen.

pollas
16.11.2009, 07:12
Har brugt kalvelever istedet og kommet 6 skivet røget bacon og brugt 100 g fedt med fantastisk resultat,det kan jeg godt anbefale,desuden bruger jeg en blender til at lave postejblandingen.

pollas
16.11.2009, 07:07
Sturt kompliment,nem at gå til,smager rigtig,rigtig godt,har allerede brugt opskrift flere gange.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Moderne Leverpostej opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Moderne Leverpostej fra Maduniverset.dk i kategorien Madpakken opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Moderne Leverpostej, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Kartoffel-Røsti m. gulerødder     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     sydhavskylling     Tunmousse      Svampet kanelkage     Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     pommes anna     Grovboller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Karbonader i fløde/porre sauce     Porrer i fad med oksekød     Græske frikadeller     Den bedste ungarske gullasch     Hakket Oksekød med Hvidkål     Mørbradgryde m. ris     Piment sauce     Blødende chokoladekage     Langtidsstegt oksemørbrad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com