Annoncering | Mobil/tablet version | 144 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.419 opskrifter fra 24.565 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(209)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Stegt flæsk med persillesovs  Foto af : Maduniverset
22.641
Visninger
240
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tapas

Stegt flæsk med persillesovs var dagens opskrift den 22.06.2015

DU SKAL BRUGE
1 kg røget bacon/stegeflæsk
2 bdt. persille
50 g smør
1 stor slevfuld hvedemel med top
1 liter sødmælk
1½ kg kartofler (så er der i hvert fald nok!)
ganske lidt salt & hvid peber
sølvpapir



SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på ca. 125 gr. Skær baconen i 6-7 mm tykke skiver. Skræl kartoflerne. Skyl persillen og pluk den, smid stænglerne væk. Fór en skål med sølvpapir til at hælde stegefedt i. Varm 2 ikke for tykke stegepander på højeste effekt og skru lidt ned, når de er varme. Steg nu baconen ca. 5 min. på hver side, til det bliver sprødt - det tager lang tid, og de lægges fra på et fad, der står i ovnen for at holde det varmt. Du kan også bruge en forvarmet pizzasten. Hæld fedtet fra efter hver pandefuld. Når halvdelen er stegt, sættes kartoflerne over, husk lidt salt når det koger. Smørret smeltes i en gryde, og melet kommes i og piskes jævnt. Lidt efter lidt kommes sødmælken i, og sovsen smages til med ikke for meget salt (der er rigeligt salt i kødet) og hvid peber. Når baconen er færdigstegt, tages sovsen af varmen og persillen blandes i.
(Når stegefedtet bliver koldt, kan det smides direkte i skraldespanden i stedet for at ødelægge vaskens afløb.)
SERVERING
Serveres med ekstra fine ærter. Evt. også rå gulerødder skåret i bittesmå tern. Det er godt at være 2 i køkkenet, så den ene helt kan hellige sig hvervet at stege bacon, der kræver nogen koncentration. Fordelen med røget bacon i stedet for flæsk er, at der er mindre fedt på bacon, og det bliver aldrig en "blævret" oplevelse. Mørk øl smager himmelsk hertil.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Tapas
24.06.2006, 19:21
Smager som "i gamle dage" uden oplevelse af blævret flæsk. Super!


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Stegt flæsk med persillesovs opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Stegt flæsk med persillesovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Slowfood opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Stegt flæsk med persillesovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
NYHEDSBREV
Tilmeld nyhedsbrev og få 30% rabat hos Philips

Følg Maduniverset
Populært minut for minut
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Når det er koldt, spiser du/i mere "tung" mad?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: sydhavskylling     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk myntete     Spagetti carbonara     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hakkebøf i fad     Madbrød med rosmarin     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Irish coffee-tærte     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     Kogning af majs     Engelsk søsterkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Græske frikadeller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk