Annoncering | Mobil/tablet version | 147 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.452 opskrifter fra 25.243 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Risotto Milanese

Risotto Milanese

Risotto Milanese
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(102)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
18.978
Visninger
437
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tapas

DU SKAL BRUGE
1 l hønsebouillon
½ tsk safran
1½ dl varm mælk
50 g smør
2 spsk olivenolie
1 lille løg, pillet og hakket
100 g fintternet bacon
300 g arborioris (kan du ikke skaffe dem, så glem hele retten!)
100 g friskrevet parmesanost
salt og friskkværnet sort peber


SÅDAN GØR DU
Kog bouillonen op, stil den til side og hold den varm. Læg safranen i en skål og hæld den varme mælk over. Blandingen skal stå og trække i nogle minutter. Brun halvdelen af smørret sammen med olivenolien i en kasserolle. Læg løg og bacon i og steg videre i 3-4 min. Hæld risene i og rør jævnligt, så det ikke brænder på. Hæld så meget af den varme bouillon i, at den dækker og fortsæt med at røre. Risene skal helt absorbere bouillonen. Gentag løbende denne fremgangsmåde, indtil bouillonen er brugt op og risene er møre. Det tager ca. 25-30 min. Hæld safranmælken i efter ca. 15 min.s kogetid. Til sidst blandes osten og resten af smørret i. Smag til med salt og peber.
SERVERING
Jeg kan godt selv li´ et kyllingebryst og dampede grønne bønner med skiveskåret salatløg til den cremede risotto. Retten smager himmelsk, og det er sådan en opskrift, der bliver hængende resten af livet.

 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Tapas
25.06.2006, 02:17
Hovsa =) det har du da helt ret i... "Læg løg og bacon i og steg videre i 3-4 min." HER skal risene i. "Rør jævnligt, så det ikke brænder på."

Jørn
18.05.2006, 09:45
Et eller andet sted i opskriften mangler hvordan man starter op på risene. Det er vel netop det med at koge ris og tilsætte væde undervejs der giver den rigtige risotto konsistens?


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Risotto Milanese opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Risotto Milanese fra Maduniverset.dk i kategorien Slowfood opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Risotto Milanese, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Den bedste Kylling i Karry!     Pirogger med oksekød     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grønne asparges med bacon     Gløgg     Nemme pølsehorn     Grov go'e boller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Blødende chokoladekage     Net indbagt kalvefilet med rodfrugter- stegte kartofler og r     Smørstegt rosenkål m. bacon     Grovboller     Fersken suppe (den er genial)     chilenske empanadas     Gammeldags tykmælk     Stegt lammekølle med rosmarin og hvidløg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com