Annoncering | Mobil/tablet version | 135 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.224 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Sushi (maki ruller)

Sushi (maki ruller)

Sushi (maki ruller)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(211)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Sushi (maki ruller)
52.299
Visninger
1.037
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
DU SKAL BRUGE
1 stykke noritang
150 g Sushi-ris
1,8 dl vand
1/4 dl japansk ris vineddike
½ spsk sukker
1 tsk salt
Wasabi
50 g agurk el advokado
50 g rå laks, tun, rejer el. anden fisk.
Bambus måtte til at rulle dem med.


SÅDAN GØR DU
Risene koges 20 min i vandet, første 5 min på middelstærk varme og derefter ved lavt blus resten af tiden, og løft ikke låget imens de koger. Lad derefter risene hvile 10-15 min.

Imens blandes eddike, sukker og salt i en kasserolle, og varmes ved svag varme indtil sukkeret er opløst og derefter stilles det til afkøling.

Nu hældes eddike blandingen i risene og blandes ved at man skærer igennem risene med en dejskraber ,aldrig rører rundt.

Rist et stykke noritang over en varm kogeplade, ved at holde det i hånden hen over blusset, indtil det skifter farve til stærk grøn. Læg det på Bambusmåtten, gør dine hænder fugtige med lidt af eddikevandet og læg risene ovenpå i et tyndt lag, helt ud til kanten på de tre sider, men på den fjerde skal der være 3 cm til kanten. Smør en smule Wasabi på midten af risene og læg derfter fisk og grønsager i en strimmel. Rul derefter tangen ved hjælp af måtten, men lad måtten glide med, men ikke hele vejen rundt. Tryk tilsidst 30 sek. for at forme tangen til en en rulle og fugt kanten med vand for at lukke den. Lad rullen hvile 10-20 min, fjern måtten og skær rullen ud i 12 stykker.
SERVERING
Rullerne ser flot ud på en fad ved siden af hinanden. Server wasabi og evt. østerssauce til.

 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR

karina
19.01.2008, 10:11
eddiken med salt og sukker, må ikke koge, den skal bare varmes så salt og sukker smelter


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Sushi (maki ruller) opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Sushi (maki ruller) med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Sushi (maki ruller), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Kartoffel-Røsti m. gulerødder     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Svampet kanelkage     pommes anna     Tunmousse      Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler     Langtidsstegt oksemørbrad     Nem softice     Gammeldags Agurksalat     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Den bedste ungarske gullasch     Porrer i fad med oksekød     Mørbradgryde m. ris     sydhavskylling     Laksemousse sandwich     Helstegt Oksestriploin     Verdens bedste brød     Karrystuvede krabber     Franske Flutes     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com