(Opskrift fortsætter under reklamen)

Hjemmelavet Flødeboller

Hjemmelavet Flødeboller
jeanette wagner

Ca. pris
kr.Rimelig
Opskrift glæde: (171 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Hjemmelavet Flødeboller har været besøgt 37554 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde



Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Marcipanbunde : Skær en rulle marcipan i 30 skiver, læg dem på et bagepapir og bag dem i ovnen ved 180 Grader i 5-8 min. Stil dem til afkølling.

Guf : Kog 30 g sukker og 1 dl vand op og lad koge i 2 min. Pisk æggehviderne let og tilsæt langsomt sukkerlagen. Pisk guffet stift med en håndmikser ved middel hastighed. Fyld guffet i en pose og klip det ene hjørne af posen af. Sprøjt guffet på de bagte bunde og bag flødebollerne i ovnen ved 180 Grader i 5 min. Så de får en fast overflade. Efter afkølling pensles de med chokolade overtræk og drysses med kokos...

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter

Kommentarer til opskrift Hjemmelavet Flødeboller

avatar
Linda
2009-03-06 17:50:41

kanon opskrift. man kan godt piske hvider og sukker stift. MEN det kræver altså at skålen er HELT ren..... bare en reminder.









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt