Annoncering | Mobil/tablet version | 130 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.464 opskrifter fra 25.248 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › pakistansk karahi kylling ( meget krydret)

pakistansk karahi kylling ( meget krydret)

pakistansk karahi kylling ( meget krydret)
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(162)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
16.306
Visninger
280
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

muniza

DU SKAL BRUGE
Ingredienser:
1 kylling skåret i passende stykker uden skind
1 gul og en rød peberfrugt skåret i store firkanter
2 friske grønne chillie
3 løg
1 1/2 tsk tørret stødt chilli
2 tsk tørret stødt koriander
1 tsk groft knuste korianderfrø
1/2 -1 tsk stødt spidskommen
1 tsk hel spidskommen
1/4 -1/2 tsk nigellafrø
salt efter smag
2-3 fed hvidløg
2cmx2cm stykke frisk ingefær
1 dl yoghurt
2 hakkede friske tomater
olie


SÅDAN GØR DU
Fremgangsmåde:
Hæld ca 2-3 spsk olie i en gryde og lad den blive varm. Tilsæt kyllingestykkerne og brun dem godt sammen med den hele spidskommen (ca 10 min). Tag kyllingen op i en tallerken.
Skær løgene midt over og skær de halve løg i tynde skiver. Tilsæt lidt mere olie til gryden og tilsæt løgene. Mens det snurrer
hakkes hvidløg og ingefær så fint som muligt evt i en minihakker
tilsat lidt vand så det bliver til en pure. Når løgene er helt brune(ser næsten brændte ud) tilsættes pureen og der røres rundt. Derefter tilsættes yoghurt, tomater og alle krydderierne sammen med de hakkede grønne chillies. Det skal have lov at stege i lang tid. Skru evt ned til middelvarme. Det her stadie kaldes at brune masalaen (krydderblandingen). Man kan se den er brunet nok ved at konsistensen er grynet og at den skiller sig fra olien. Det kan være svært at se hvis der er for lidt olie så hvis du ikke kan se det så hæld noget mere olie ved. Når man er nået så langt tilsættes peberfrugterne og kyllingen og der røres rundt. En halv dl vand tilsættes og retten får lov at stå ved middelvarme indtil kyllingen er mør. Det er ikke meningen den skal være sovset dvs at der er så meget væske men der skal være denne tykke masala der klæber sig til kyllingen . Kan spises med naan-brød eller ris til.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler pakistansk karahi kylling ( meget krydret) opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på pakistansk karahi kylling ( meget krydret) fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet pakistansk karahi kylling ( meget krydret), kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Den bedste Kylling i Karry!     Abehjerne     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Krydder frikadeller     Mørbradgryde m. ris     Røræg i ovn     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grov go'e boller     Porrer i fad med oksekød     Svampet kanelkage     Hakket Oksekød med Hvidkål     Tunmousse      Bagt rodfrugtmos     Grønne asparges med bacon     Den bedste ungarske gullasch     Nachos m/kylling     Grønkålssalat med mandler og æbler     Hurtig boller (skal ikke hæve)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com