Annoncering | Mobil/tablet version | 109 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.403 opskrifter fra 24.400 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt kalkunbryst II

Fyldt kalkunbryst II

Fyldt kalkunbryst II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(494)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM (25)
Fyldt kalkunbryst II
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Jannie Johanson

Fyldt kalkunbryst II var dagens opskrift den 25.04.2016

DU SKAL BRUGE
1 helt kalkunbryst

1 bundt kruspersille
150-200 g bacon i tern
100 g soltørrede tomater – semidried
100 g revet ost
½ tsk. Cayennepeber
1 tsk. Groft salt
½ tsk. Knust peber
2 kviste frisk timian (kan undlades)

1 pakke butterdej (helst i en hel rulle) optøet
æg til pensling



SÅDAN GØR DU
Hak persillen groft, og hæld det i en skål med bacon, tomater, ost og krydderier. Bland det godt sammen.
Læg kalkunbrystet på et rent spækbræt (husk også en ren kniv) med ”sprækken” opad. Skær langs senen til den kun lige hænger sammen (ca. 2 cm der ikke er skåret igennem)
Skær modsat et snit så brystet bliver fladt som en stor tynd ”kødplade”.
Læg fyldet på brystet og fordel det godt. Rul brystet ”stramt” sammen om fyldet, og læg det på butterdejen. Pak godt ind, og pensl butterdejen med æg.
Lægges på bageplade med bagepapir og bag i ca. 1 t og 15 minutter – til stegetermometer viser 75 grader. Lad det trække 20 minutter før servering.
SERVERING
Server f.eks. med råstegte kartofler, rødbedesalat og bearnaise sauce.

92.447
Visninger
2.651
Print
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Anne
18.04.2012, 22:40
Skal lige høre hvilken temperatur jeg skal sætte ovnen på, og bliver butterdejen ikke blød og kedelig når stegen trækker, eller skal den bare trække uden at blive dækket til?


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fyldt kalkunbryst II opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Fyldt kalkunbryst II med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt kalkunbryst II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
NYHEDSBREV
Tilmeld nyhedsbrev og få 30% rabat hos Philips

Følg Maduniverset
Populært minut for minut
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Når det er koldt, spiser du/i mere "tung" mad?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grønne asparges med bacon     Nemme pølsehorn     Den bedste Kylling i Karry!     Mocca chokolade kage     Spagetti carbonara     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Kaffekage m. æble og kanel     Frisk pasta med laks og flødesovs     Græske frikadeller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Helstegt okse cuvette     Frikadeller med havregryn     Nachos m/kylling     Grillet oksemørbrad i kuglegrill     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Omelet m. skinke og ost     Møllehjuls brød     Mørbradgryde m. ris     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk