Annoncering | Mobil/tablet version | 226 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.238 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kyllingeragout

Kyllingeragout

Kyllingeragout
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(82)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
8.982
Visninger
197
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Helle

DU SKAL BRUGE
1 pakke kyllingeover/ - eller underlår (ca 800 gram)
6 dl vand eller bouillon
3 store gulerødder i skiver
250 g frosne perleløg
1 lille dåse koncentreret tomatpure
1 tsk salt
peber efter smag
1 spsk majsstivelse opløst i ½ dl vand
250 g frosne ærter

Tilbehør:
kartofler, ris eller bulgur
evt et godt brød dertil sammen med en skål salat


SÅDAN GØR DU
Fjern det skind fra kyllingelårene, som let lader sig rykke af, og smid det ud (det meste fedt sidder i skindet)

Kom kyllingelårene i en gryde sammen med vandet og bring det hele i kog.
Tilsæt gulerødder, perleløg, tomatpure, salt og peber, og lad det hele småkoge i en halv time under låg.
Opløs majsstivelsen i vand og hæld blandingen i saucen under omrøring.
Tilsæt ærterne og kog retten lidt mere op (dog ikke for længe, så bliver ærterne kedelige).
Smag evt. saucen til med mere salt.

SERVERING
Når retten er færdig kan den evt anrettes i et serverigsfad.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kyllingeragout opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kyllingeragout fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kyllingeragout, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Mørbrad i gorgonzola     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grønkålssalat med mandler og æbler     Saltimbocca     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Abehjerne     Gratinerede grønsagssnitter     Helstegt grillet oksefilet     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     Tunmousse      Madbrød med rosmarin     sprængt kylling med peberrodssovs.     Gulerodskage- Deluxe     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mørbradgryde m. ris     Hakket Oksekød med Hvidkål     Koteletter i Fad med paprika     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com