Annoncering | Mobil/tablet version | 151 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.465 opskrifter fra 25.249 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tun moussé

Tun moussé

Tun moussé
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(195)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
42.888
Visninger
1.323
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Kathrine

DU SKAL BRUGE
2 dåser tun i olie (a ca. 185 g)
200 g blødt smør
1 dl Karolines Køkken cremefraiche 18%
1 tsk friskpresset citronsaft
½ tsk groft salt
friskkværnet peber


SÅDAN GØR DU
Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom tunen i en skål og findel den med en gaffel. Tilsæt smør, cremefraiche og citronsaft. Rør det hele sammen og smag moussen til med salt og peber. Fyld moussen i en postejform eller en skål. Stil den tildækket i køleskab mindst ½ dag. Pynt med brøndkarse før serveringen.
SERVERING
Pyntes med brøndkarse serveres med hjertebrød eller flutes

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Hanne Roy
04.03.2008, 13:53
nem og lækker

Zenia Kofoed
28.12.2007, 15:20
Den smager super godt, og er rigtig god som en lille forret

Brit Nielsen
06.07.2007, 07:47
den lyder bare super god.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Tun moussé opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Tun moussé fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tun moussé, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Habanerõ amarillo salsa     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Shepherds Pie     Porrer i fad med oksekød     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Grønkålssalat med mandler og æbler     Grovboller     sprængt kylling med peberrodssovs.     Krydder frikadeller     Kinesisk kylling i karry     Svampet kanelkage     Tunmousse      Abehjerne     Bedstemor Ands æbletærte II     Gullasch med kartoffelmos     pommes anna     Alt i ét fad     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com