Annoncering | Mobil/tablet version | 228 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.445 opskrifter fra 25.099 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skøn snasket chokoladekage - nem at lave

Skøn snasket chokoladekage - nem at lave

Skøn snasket chokoladekage - nem at lave
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(1663)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Skøn snasket chokoladekage - nem at lave  Foto af : Maduniverset
823.872
Visninger
20.535
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Maiken

Skøn snasket chokoladekage - nem at lave var dagens opskrift den 15.03.2016

DU SKAL BRUGE
DEJ:
6 spsk. kakao (Ægte)
250 G. hvedemel
300 G. sukker
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
½ lille tsk. salt
2 æg
250 G. smeltet smør
2½ dl. vand eller mælk

Revet appelsinskal fra 1 appelsin, hvis du ønsker orangesmag.

GLASUR:
2 spsk. kakao
250 G. flormelis
2 tsk. kanel
2 spsk blødt smør
½ dl. kogende mælk

Bemærk:
Kom det dobbelte i, hvis du vil lave en stor bradepande.

PRØV OGSÅ


SÅDAN GØR DU
DEJ:
Alle ingredienserne blandes i en skål og røres sammen til dejen er cremet i konsistens.

Dejen kommes herefter i en smurt bradepande 24 X 30 eller springform. Bages i ovn på midterste rille på 170 grader i 35 min. Det anbefales ikke at bruge varmluft.

Stik med en nål i midten efter endt tid, for at se om kagen er færdig. Afhænger jo af type ovn.

GLASUR:
Når kagen er kølet af, laves glasuren på følgende måde:

Alle ingredienserne, undtagen mælk, røres godt sammen, og blandes til slut med den kogende mælk. Smøres ud over den afkølede kage.
SERVERING
Serveres til kaffen, til fødselsdage, børnefødselsdage m.m.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Aks
31.08.2016, 08:26
Super super god chokoladekage, vi har bagt den masser af gange til ungernes fødselsdage, klassearrangementer osv - kan kun anbefales. Vær dog opmærksom på at den rette bagetid er vigtig - ellers bliver den enten for klistret eller for tør. Tester altid m et grill-træspyd som forsigtigt stikkes i kagen. Hvis der hænger dej på skal den bages lidt længere, hvis ikke skal den ud. Kan også varieres m nødder, nescafé o.lign hvis man ønsker en "voksenudgave".

Salma
15.07.2014, 15:52
Hej... Ja den smager skønt, jeg bagte den for min familie og de elskede den!

Maiken
14.07.2014, 22:23
Hej salma. Ja den smager både skønt og er snasket 😂😂😋

Salma
14.07.2014, 18:33
Navnet lever op til dens udseende😂

Tanja & Thor
02.10.2013, 11:07
Nem og lækker

Ove
10.05.2013, 11:27
Den er rigtig god, undlader dog natron :)

snusketøzen
31.08.2011, 16:19
lad vær med at komme olivenolie i... knuz ozz!

Joan
27.07.2011, 01:34
Hej jeg har lavet kagen idag og min glasur blev helt lys er det rigtigt at den bliver lys? Håber på et svar fra nogen ville være dejligt

NKR
27.02.2011, 15:30
he he glemte lige...det var 140g smeltet chokolade. nogen der ved hvorfor man så tit putter natron i den slags kager??

NKR
27.02.2011, 15:28
En rigtig lækker kage. jeg kom kærnemælk i og 140g chokolade + 1 tsk vanillesukker.. super god og mange muligheder?

Thit
14.02.2011, 15:41
Har været rigtig glad for denne kage og har lavet den mange gange. Fik ideen at bruge den til lagkagebunde. bagte kagen og delte bundene med sytråd. Resultat: Lækre, svampede, noget porøse, men dejligt snaskede bunde, der tilsat hindbærmousse var en sikker vinder! Kan varmt anbefales, men er dog for de let-øvede :o)

Sandra
18.10.2010, 19:55
lavede denne kage igår og nøøj hvor var den god ( lavede den uden natron)!! :-) syntes altså også at den smager fortrindeligt når den er kold og har stået i køleskabet.. ligemeget hvad, er den et sikkert hit her hjemme :-)

Andersine Andersen og Alladin
15.06.2010, 15:21
I vores tegneserie verden glemte vi lige at sige TAK og upti vupti vi elsker skøn snasket chokoladekage og flyvende tæppe fra Gucci

Andersine Andersen og Alladin
15.06.2010, 15:17
Mums filibaba sikke en skøn duft der kom op af lampen efter diverse trylle ting var blandet. ALDRIG FØR har Andersine set og smagt så skøn en filibaba kage. Alladin sprang op det flyvende tæppe af glæde og begejstring.

Isabella 95
04.06.2010, 15:39
Hej har lavet kagen to gange. den er simpelthen så dejlig. den første gang jeg lavede ´den var den lige så "snasket" som brownie... Det var fantastik efter jeg lavde den fordi jeg lavede den til nogle gæster vi skulle op til. Har lige lavet den igen, og er på vej til klasse fest/ kom sammen fest så er lidt spændt på om det er et hit.


20.05.2010, 15:29
Kan virkelig godt lide denne kage. Den er dog ideel med 200 g. smeltet mørk chokolade i også. Og jeg udelukker kanelen, da den kommer til at smage meget af kanel ellers - hvilket overdøver chokoladesmagen.

Karina
24.04.2010, 22:28
Det er simpelthen en rigtig dejlig kage som alle jeg servere den for elsker. Jeg bruger denne opskrift til alt og jeg mener ALT. Hvis jeg laver den som en alm. bradepande så er den perfekt som klassens kage eller som kagebunde i lagkager og hvis jeg tilsætter chokolade er den perfekt til kaffen, som den er eller som muffins. Den er blevet et fast sortiment i min kogebog og jeg kan snart opskriften udenad. Den er super let og hurtig og mislykkes aldrig for mig. Jeg bager den altid ved 200C varmluft i 30-40 min alt efter størrelsen. Den bliver ikke så "snasket" men dejlig let og luftig så (med undtagelse hvis du har tilsat chokolade så bliver den lidt tung men stadig skøn) Prøv den du fortryder ikke ;-)

Tanja & Thor
21.04.2010, 10:11
Ingen som har taget et billede af opskriften? hvis i har et billede kan i sende det til maduniverset.dk så lægger de det på selve opskriften

Karina Martinussen
20.04.2010, 17:15
Det er en rigtig lækker kage og alle kan lide den unge som gamle. Og så er den utrolig nem og hurtig at lave. ;-)

Maiken
19.04.2010, 11:15
Ja, der er tale om RIGTIG kakao, altså bitter cacao.

Maiken
19.04.2010, 11:15
Ja, der er tale om RIGTIG kakao, altså bitter cacao.

Maiken
19.04.2010, 11:15
Ja, der er tale om RIGTIG kakao, altså bitter cacao.

Maiken
19.04.2010, 11:15
Ja, der er tale om RIGTIG kakao, altså bitter cacao.

Maiken
19.04.2010, 11:15
Ja, der er tale om RIGTIG kakao, altså bitter cacao.

Charlotte
29.01.2010, 08:19
Fantastisk lækker kage. Brug usaltet smør i glasuren :o)

Nanna-Sille Ploeg-Lange
07.06.2009, 20:15
det var en skøn, skøn kage. Den var meget snasket. Dog er den bedst uden natron. Vi brugte brun farin i stedet for sukker, og det var bare super duper smarty party. Man kan evt. også ersatte sukkeret med rødvin. Så kan den bruges til fester! Glassuren smager lidt af salt. Smager også rigtig godt med peanuts i, i modsætning til brownies. Den kan også bruges som ostekage, hvis man fx putter noget revet ost i. god fornøjelse. :*

malene rasmussen
12.03.2009, 13:53
wow en lækker kage .. piger den gør kæresten rigtig glad

Joane
14.02.2009, 08:28
Jeg har haft den i ovn 1 time og 10 min, men det er KANON kage.

Hinna
01.02.2009, 18:48
Lækker kage, men synes ikke at min blev helt så snasket. Kan det passe at tykkelsen på kagen kun er ca 3 cm?


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Skøn snasket chokoladekage - nem at lave opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Skøn snasket chokoladekage - nem at lave med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skøn snasket chokoladekage - nem at lave, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre opskrifter på Lucia brød til den 13 december
Se opskrifter her
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Julefrokost opskrifter
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Egyptisk linsesuppe     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Grønkålssalat med mandler og æbler     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Oldes Kokoskranse     Mormors Stegte sild i eddike     Gammeldaws æbleflæsk.     Rejeroulade med spinat.     Røræg i ovn     Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler     Den bedste Kylling i Karry!     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Krydder frikadeller     Brændte mandler     Børnenes kokoskugler     Gullasch med kartoffelmos     Oldemors pebernødder:     Havregrynskugler med fløde og romessens     Tebirkes hurtige     Svampet kanelkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com