Annoncering | Mobil/tablet version | 203 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.465 opskrifter fra 25.254 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Andetagine med kardemomme og æbler

Andetagine med kardemomme og æbler

Andetagine med kardemomme og æbler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(49)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
6.032
Visninger
116
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Peter Hesselø

DU SKAL BRUGE
En and på min 3 kg
1 dl æbleeddike
1 l cider
5 kardemommekapsler
50 g frisk ingefær
500 g små løg, gerne skalotteløg
salt og peber
citronsaft
frisk timian
1 hvidløg
100 g tørrede æbleringe


SÅDAN GØR DU
Anden skal først parteres i to bryststykker, to hele lår, to vinger og et skrog. Tag flommen ud af bugen og gem den. Bræk skroget i nogle mindre stykker. Kog skroget med et overskåret hvidløg, og en stor timiankvist, salt og en tsk hel sort peber. Kog det i vand nok til, at det dækker, indtil det er helt kogt sønder.
Si suppen fra og gem den. I en tykbundet, flad gryde eller sauterepande bruner man de hele løg samt lår og vinger i flommen fra anden. Det skal være smukt lysebrunt hele vejen rundt.
Hæld fedtet fra gryden og gem det. Kom gryden tilbage på varmen og tilsæt eddiken, lad den dampe helt væk igen for høj varme. Tilsæt knuste kardemommekapsler og den skrabede ingefær skåret i tynde skiver. Hæld cider og suppe over anden og skru ned for varmen.
Smag til med salt og knust sort peber undervejs. Lad det simre stille med låget lagt næsten på, så saucen kan dampe lidt ind. Når kødet er mørt, tages det og løgene op, og saucen koges ind ved høj varme sammen med æbleringene, til den tykner. Smag saucen til med citronsaft.
Andebrysterne steges på en pande præcis som en bøf, i lidt af andefedtet. Først 8 min på skindsiden, dernæst 4-5 min på kødsiden. Lad dem trække et kvarters tid, når de er færdige, før de skæres i skiver.
SERVERING
Server lår, bryst og den helt fantastiske sauce sammen. Bhasmattiris eller cous cous til. Måske en æblesalat. Resten af andefedtet er virkelig godt at stege både grønsager og æbler i.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Andetagine med kardemomme og æbler opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Andetagine med kardemomme og æbler fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Andetagine med kardemomme og æbler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors pandekager     Alt i ét fad     Den bedste Kylling i Karry!     Nachos m/kylling     Krydder frikadeller     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Nemme pølsehorn     pommes anna     Gryderet til gæster     Svampet kanelkage     Grovboller     Champignon-broccolitærte med skinke     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Mørbradgryde m. ris     Gullasch med kartoffelmos     Porrer i fad med oksekød     Hjemmelavet sky     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com