Annoncering | Mobil/tablet version | 154 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.224 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ovnbagt pasta og hakket kød

Ovnbagt pasta og hakket kød

Ovnbagt pasta og hakket kød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(129)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
10.940
Visninger
114
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Fnuggi

DU SKAL BRUGE
2 spsk. olivenolie
1 stort løg, hakket
1 kg hakket oksekød
0,7 dl pastatomatsauce
0,5 dl maelk
2 hønsebouillonterninger, smuldrede
2 spsk. finthakket frisk persille
500 g bucatini
2 aeggehvider, let piskede
2 spsk. rasp

Ostesauce:
50 g smør
2 spsk. hvedemel
0,6 dl maelk
2 aeggeblommer, let piskede
125 g revet cheddarost


SÅDAN GØR DU
Varm olien i en tykbundet gryde. Tilsaet løget og svits over moderat varme i 2 min., eller til løget er blødt. Tilsaet det hakkede kød og rør over kraftig varme til det er godt brundet og til naesten al vaesken er fordampet.
Tilsaet maelk, tomatsauce og bouillonterninger og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det simre under laag i 1 time; omrøres af og til.
Tages af varmen. Persillen tilsaettes, og gryden saettes til afkoeling.
Til ostesaucen smeltes smørret i en mellemstor kasserolle over svag varme, melet tilsaettes, og der røres rundt i 1 min., eller til det er gyldent og jaevnt. Fjernes fra varmen og maelken røres i lidt ad gangen. Saettes tilbage paa blusset, og der røres konstant over moderat varme i 5 min., eller til saucen koger og begynder at blive tyk. Fjernes fra varmen og køler lidt af, og aeggeblommer og ost røres i.
Forvarm ovnen til 180 grader. Kog bucatinierne i en stor gryde kogende vand tilsat salt. Haeldes i en sigte og skylles i koldt vand, hvorefter de afdryppes omhyggeligt.
Blandes med aeggehviderne. Fordel halvdelen af bucatinierne i et smurt dybt ildfast fad. Fordel et lag af kødblandingen over. Bland de resterende bucatinier med ostesaucen og fordel dem oven paa kødlaget. Drysses med rasp og saettes i ovnen i 45 min., eller til toppen er let gylden.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Ovnbagt pasta og hakket kød opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Ovnbagt pasta og hakket kød fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ovnbagt pasta og hakket kød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Cremet grønsagssuppe     Krydder frikadeller     Den bedste Kylling i Karry!     Porrer i fad med oksekød     Hakket Oksekød med Hvidkål     Bagte grøntsager     Grovboller     Frisk pasta med laks og flødesovs     pommes anna     Hel Kylling med grønsalat med broccoli og ristede mandler og     Grønkålssalat med mandler og æbler     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Tunmousse      Omelet m. skinke og ost     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Græske frikadeller     Gratinerede grønsagssnitter     Indbagt mørbrad     Svampet kanelkage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com