Annoncering | Mobil/tablet version | 164 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.465 opskrifter fra 25.252 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Stegte Agerhønes

Stegte Agerhønes

Stegte Agerhønes
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(61)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
4.049
Visninger
115
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Torben Tofteskov

DU SKAL BRUGE
4 agerhøns
salt og peber
50 g smør
1 løg
2 gulerødder
1 stilk blegselleri
3 dl bouillon(høns)
1½ dl rødvin
1 laurbærblad
2 spsk ribsgele
1 dl piskefløde


SÅDAN GØR DU
gnid agerhønsene med salt og peber, smelt smørret i en gryde kom fuglene i og brun dem på alle sider ta' dem op og hold dem varme hak løg og blegselleri kom det ned i gryden og lad det svitse. hæld bouillon og vin på bring det i kog læg fuglene tilbage i gryden læg låg på og lad det simre i en varm ovn180G i ca 1 time til hønsene er møre.
lad saucen koge ind til det halve og tilsæt ribsgele og smag evt til med lidt piskefløde
SERVERING
servere ferskner (skåret i både )og nye kartofler til

 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Stegte Agerhønes opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Stegte Agerhønes fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Stegte Agerhønes, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Abehjerne     Habanerõ amarillo salsa     Hakket Oksekød med Hvidkål     Porrer i fad med oksekød     Grovboller     Mørbradgryde m. ris     Grønkålssalat med mandler og æbler     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     pommes anna     Gullasch med kartoffelmos     Tunmousse      Koteletter i Fad med paprika     Nachos m/kylling     Svampet kanelkage     Bagt rodfrugtmos     Shepherds Pie     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com