Annoncering
Hent APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
top
opskrifter
maduni-menu-left
Søg i 12.341 opskrifter fra 23.962 medlemmer
i
søg
 

Brun sauce

Brun sauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(105)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM (0)
Reklame:

se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Lone Jensen

DU SKAL BRUGE
Der anvendes: til 3 dl

3 dl brun oksekødsfond
1 spsk. kartoffelmel
2 spsk. madeira (eller koldt vand)
salt og peber



SÅDAN GØR DU
Opvarm fonden og bring den til kogepunktet. Fonden bør være kogt ned til en god smag. Rør kartoffelmel med madeiraen til en glat blanding og pisk den i den småkogende sauce. Saucen vil jævne omgående. Den skal være så tyk, at den lige akkurat dækker bagsiden af en ske. Tag saucen af varmen, smag til med salt og peber, og server den straks.
SERVERING
Saucen kan holde sig i op til 2 døgn i køleskabet - eller den kan fryses ned.

16.211
Visninger
99
Print
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Brun sauce opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Brun sauce fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Brun sauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev og få 30% rabat hos Philips

medlem bund

Populært minut for minut

Følg Maduniverset på Google Plus


Nyhedsbrev

Når det er koldt, spiser du/i mere "tung" mad?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...

medlem bund





Content top


top tagcloud
Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Nemme pølsehorn     Mørbradgryde m. ris     Spagetti carbonara     Fiskelasagne med rødspætter og laks     Kaloriebombe     Hakket Oksekød med Hvidkål     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Svampet kanelkage     Græske frikadeller     pommes anna     Grov go'e boller     Gullasch med kartoffelmos     Frisk pasta med laks og flødesovs     Pandekager uden sukker     Ristaffel     
Content top
Opskrifter

Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev


Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk