Annoncering | Mobil/tablet version | 138 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.223 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › langtidsstegt farseret and

langtidsstegt farseret and

langtidsstegt farseret and
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(352)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
langtidsstegt farseret and
52.352
Visninger
1.440
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

else johansen

langtidsstegt farseret and var dagens opskrift den 06.11.2014

DU SKAL BRUGE
en and på mindst 3 kg.
(hvis den er frossen tager den 3 døgn om at tø i køleskabet)
salt
peber
2-3 æbler ( gerne belle de boskoop)
ca. 16 svedsker uden sten.
(bommuldstråd eller til at lukke anden med)

fars:
ca. 500 g. svine eller flæskekød (evt hakket svinemørbrad)
100 g. rensede og skårne champignoner
1 lille løg
3 skiver (daggammelt ) franskbrød
ca 1 - 1½ dl piskefløde eller hønsebouillon
1 æg
evt. 2 spsk. pistaciekerner.
½ tsk. tsk. støt timian.
salt og peber


til fond:
2 gulerødder
1 porre
1 løg
hals - vinger (de to uderste led) og kråsen og skroget
lidt smør
ca 1 liter vand.


SÅDAN GØR DU

begynd med farsen - pil og hak løget.
læg franskbrødsskiverne i blød i fløde/boull.
-- rør fransk. æg--champ.--løg og evt. pistacier sammen
med det hakkede kød.
kom kryderierne i . Lad farsen hvile koldt en times tid...

udben anden..
læg et snit langs rygraden -og løsen kødet så tæt ved skroget som muligt.vinger og lår skal ikke udbenes..pas på ved brystskindet så det forbliver hel.

så den udbenede and sammen.. fra med ufarvet bomuldsgarn fra halsen og langs ryggen..så den danner en pose -- gnid anden med salt og peber -fyld skrællede æblebåde og svesker samt fars i anden - og sy den helt sammen -- tryk den lidt i facon.

brun skroget vinger og kråse godt i en gryde.
tilsæt de istandgjorte grønsager (skåret i mindre stykker)
når alt er brunet af. hældes ca 1 l. vand ved.. fonden småkoger de 6 timer anden er i ovnen. (kik efter at den ikke koger tør)

Læg anden med brystet nedad på en bradepande med rist og sæt den i en 130 grader varm ovn. Hæld vand i bradepanden og lad den stege fire timer, inden den vendes og steges yderlig halvanden til to timer. I alt skal stegetiden være på ca. 6 timer giv den evt. gril eller højere varme til sidst hvis den ikke er sprød..

si andefonden -- skum fedtet af og lav sovs af den -- brug væden fra bradepanden hvis der skal bruges mere væske.
SERVERING
serveres med sovsen hvide og brunede kartofler og rødkål GOD JUL

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Anny Vesth
07.12.2008, 10:12
Laver den i dag og melder i morgen d. 8. December hvordan den blev.

Birgitte Jensen
04.01.2008, 23:02
Lyder virkelig lækker. Gråsten fjerkræ vil prøve denne opskrift inden længe.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler langtidsstegt farseret and opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på langtidsstegt farseret and med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet langtidsstegt farseret and, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Cremet grønsagssuppe     Hvidløgssild     OVNBAGTE NUDLER FRA ROM     Gammeldags oksekødssuppe     Tunmousse      Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Honningmarinade     Gammeldags Agurksalat     Hjemmelavet Pikant ost     Kalvegrydesteg     Ovnsstegt laks i folie     Nemme æbleskiver     Mexicansk kyllingelasagne     Tunmousse med citronsaft     kyllingetærte     Rabarber- og stikkelsbærkage     SLANKE BOLLER     Boller m/ A38     hvidløgs sild     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com