(Opskrift fortsætter under reklamen)
pasta med kødboller og tomatsovs
Skøn og lækker opskrift på pasta med kødboller og tomatsovs har været besøgt 61817 gange
Kødbollerne: 5oog haket oksekød, 1 fed hvidløg (hakket), 2. tsk. oregano, 1 finthakket løg, 1 æg, 3-4 stilke frisk basilikum, 1/2 dl rasp, salt og peber. 300-400 g paste
Tomatsauce: 1 hakket løg, olie til stegning, 2 fed hvidløg (hakket), 1 knsp. chili, 1/4 dl tomatpure, 1 dl rødvin, 500 g hakkede tomater, salt og peber
Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig
kødboller og pasta: rør det hakkede oksekød, hvidløg, oregano, løg, basilikum, æg og rasp sammen i en skål til fars og kryds med salt og peber og form dem til små kødboller. læg dem på en bageplade og steg dem i ovnen ica 12 min ved 200 grader. kog pastaen (hvor længe står på posen).
Tomatsaucen: svits det hakkede løg i olien og tilsæt derefter hvidløg og chili. svits endnu et par min og tilsæt så tomatpure samt rødvinen. lad det koge ind til det halve og tilsæt de hakkede tomater. lad sovsen simre i 10 min. tilsæt derefter bollerne
Servering til pasta med kødboller og tomatsovs
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset