Hent APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
top
opskrifter
Søg i 12.168 opskrifter fra 25.943 medlemmer
i
søg
 

Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler

Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler
(218)
Send via mail eller del på Google plus etc.DEL
Log ind for at gemme opskrift
GEM (25)
Tilføj opskrift billede

 
DET SKAL DU BRUGE
ca. 1,3 kg hamburgerryg
Vand
2 spsk stærk sennep
3 spsk brun farin
2 spsk rasp

Frisk persille
Frisk løvstikke
Friske porreblade
Frisk selleritop

ca. 1 kg kartofler
75 g stegemargarine
2 spsk finhakket løg
Groft Salt
Friskkværnet peber
Mild paprika
3 dl grønsagsbouillon
7,5 dl piskefløde
3 fed knust hvidløg

Se køkken/touch venlig version

Tilføj dine favorit madopskrifter

FREMGANGSMÅDE
Bind persille, løvstikke, porreblade og selleritop sammen
til en mindre dusk, og størstedelen af stilkene/enderne
klippes af. Læg suppevisken til side og gem den til senere.

Evt.kan man udelade nogle af ovenstående urter efter smag og behag.

Tænd ovnen på 200 grader.
Skræl og skyl kartoflerne. Skær dem i tynde skiver.
Læg dem lagvis i et velsmurt ildfast fad.
Fordel løg, salt, og peber mellem lagene.
Skær 50 g margarine ud i småtern.
Pisk bouillon, fløde, hvidløg og paprika sammen til en tyk dressing.
Fordel margarineternene sammen med dressingen over kartoflerne.
Dæk fadet med låg eller alufolie.
Sæt fadet i ovnen på midterste rille i ca. 1 time.
Fjern låg/folie de sidste 20 min. i ovnen.

Læg hamburgerryggen i en tilpas stor gryde.
Hæld vandet over, så kødet lige er dækket.
Bring gryden i kog, afskum og tilsæt suppevisken

Dæmp varmen og læg låg på.
Kog hamburgerryggen ca. 20-30 min.
Sluk og lad den trække 20-30 min i suppen.
Fjern plastskindet/blæren efter kogningen.
Tør hamburgerryggen af med et rent viskestykke.
Læg den kogte, aftørrede hamburgerryg på risten i ovnen.
Sørg for at placere en bradepande på rillen under risten
til at opsamle saften fra kødet.
Bland sennep, 25 g margarine, farin og rasp og smør kødet
med denne blanding.
Sæt den midt i ovnen ved 250 grader i ca. 10 min til overfladen
er gylden, sprød og boblende.
Lad den stå og sunde sig i den slukkede ovn i ca. 10-15 min.
SERVERING
Kødet serveres skåret i skiver og lægges på et fad. Flødekartoflerne kan serveres som de er lige fra ovnen.

Relaterede favorit opskrifter



 
 
Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler OPSKRIFT LAGT PÅ AF:
kalender
Dato
statistik
Opskrift statistik
Vist 174368, 4454, 25
Senest fra medlem
Flere opskrifter fra
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
Brugernes Kommentarer

frederik
19.10.2008, 16:42
nice, min livret!!! =)

Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
Denne gode opskrift på Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag som omhandler opskriften Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler kan du skrive et indlæg som medlemmet vil se eller skrive via Maduniverset.dk besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Populært minut for minut



Nyhedsbrev

Hvor køber du dine madvarer?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...

medlem bund


Nyhedsbrev
Får nyheder om konkurrencer, nye tiltag, temaer m.m. ca. 1 gang pr md.

Afmeld
medlem bund

Content top
top tagcloud
Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Lammekølle med kartofler i fad     Mørbradgryde m. ris     Mormors Stegte sild i eddike     Den bedste Kylling i Karry!     Nemme pølsehorn     Grønne asparges med bacon     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Svampet kanelkage     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     LAMMEKØLLE     Blødende chokoladekage     Champignon-broccolitærte med skinke     Grillet oksemørbrad i kuglegrill     Spagetti carbonara     Frisk pasta med laks og flødesovs     Koteletter i Fad med paprika     Forloren hare m ribs-flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Lammekølle i ovn med ærte-kartoffelfad.     
Content top
Opskrifter

Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev


Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © Nordlysvænget 10, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Skønhedsuniverset.dk | Sodavandspriser.dk | Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk