Annoncering
Hent APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
top
opskrifter
maduni-menu-left
Søg i 12.341 opskrifter fra 23.964 medlemmer
i
søg
 

Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler

Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(458)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM (26)
Reklame:
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Peter Hesselø

DU SKAL BRUGE
ca. 1,3 kg hamburgerryg
Vand
2 spsk stærk sennep
3 spsk brun farin
2 spsk rasp

Frisk persille
Frisk løvstikke
Friske porreblade
Frisk selleritop

ca. 1 kg kartofler
75 g stegemargarine
2 spsk finhakket løg
Groft Salt
Friskkværnet peber
Mild paprika
3 dl grønsagsbouillon
7,5 dl piskefløde
3 fed knust hvidløg



SÅDAN GØR DU
Bind persille, løvstikke, porreblade og selleritop sammen
til en mindre dusk, og størstedelen af stilkene/enderne
klippes af. Læg suppevisken til side og gem den til senere.

Evt.kan man udelade nogle af ovenstående urter efter smag og behag.

Tænd ovnen på 200 grader.
Skræl og skyl kartoflerne. Skær dem i tynde skiver.
Læg dem lagvis i et velsmurt ildfast fad.
Fordel løg, salt, og peber mellem lagene.
Skær 50 g margarine ud i småtern.
Pisk bouillon, fløde, hvidløg og paprika sammen til en tyk dressing.
Fordel margarineternene sammen med dressingen over kartoflerne.
Dæk fadet med låg eller alufolie.
Sæt fadet i ovnen på midterste rille i ca. 1 time.
Fjern låg/folie de sidste 20 min. i ovnen.

Læg hamburgerryggen i en tilpas stor gryde.
Hæld vandet over, så kødet lige er dækket.
Bring gryden i kog, afskum og tilsæt suppevisken

Dæmp varmen og læg låg på.
Kog hamburgerryggen ca. 20-30 min.
Sluk og lad den trække 20-30 min i suppen.
Fjern plastskindet/blæren efter kogningen.
Tør hamburgerryggen af med et rent viskestykke.
Læg den kogte, aftørrede hamburgerryg på risten i ovnen.
Sørg for at placere en bradepande på rillen under risten
til at opsamle saften fra kødet.
Bland sennep, 25 g margarine, farin og rasp og smør kødet
med denne blanding.
Sæt den midt i ovnen ved 250 grader i ca. 10 min til overfladen
er gylden, sprød og boblende.
Lad den stå og sunde sig i den slukkede ovn i ca. 10-15 min.
SERVERING
Kødet serveres skåret i skiver og lægges på et fad. Flødekartoflerne kan serveres som de er lige fra ovnen.

206.946
Visninger
5.039
Print
 
BRUGERNES KOMMENTAR

frederik
19.10.2008, 16:42
nice, min livret!!! =)


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Nyhedsbrev
Tilmeld nyhedsbrev og få 30% rabat hos Philips

medlem bund

Populært minut for minut

Følg Maduniverset på Google Plus


Nyhedsbrev

Når det er koldt, spiser du/i mere "tung" mad?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...

medlem bund





Content top


top tagcloud
Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Nemme pølsehorn     Mørbradgryde m. ris     Spagetti carbonara     pommes anna     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fiskelasagne med rødspætter og laks     Svampet kanelkage     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Hakket Oksekød med Hvidkål     Kaloriebombe     Græske frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gullasch med kartoffelmos     Grov go'e boller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Pastaret i fad     
Content top
Opskrifter

Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev


Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk