Annoncering | Mobil/tablet version | 42 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.409 opskrifter fra 24.429 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › And à l`orange

And à l`orange

And à l`orange
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(422)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM (10)
And à l`orange
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Torben Tofteskov

And à l`orange var dagens opskrift den 14.10.2015

DU SKAL BRUGE
En and ca 2½ kg
salt og peber
lidt tyndstrimlet skal af appelsin.
Bouillon:
ca 2 spsk afsmeltet andefadt eller smør, hjerte kråse og vingespidser
½ gulerod
½ porre eller ½ løg
ca ½ l . vand
salt.
Sovs:
3-4 spsk afsmeltet andefedt
2-3 spsk mel
4-5 dl andebouillon
½ dl halvtør hvidvin
2 appelsiner
lidt citronsaft
salt
Garniture:
2-3 appelsiner
evt et par spsk cognac



SÅDAN GØR DU
Boullion.
Brun det hele i andefedt/smør det må gerne brune godt.
hæld vand ved og lad det småkoge i ca 1 time under låg. si den kogte bouillon.
AND:
Sæt ovnen på 250 G gnid anden med salt og peber læg lidt tyndstrimlet appelsinskal inden i anden.
Læg den i en ikke for stor stegegryde eller i et dybt ovnfast fad. brun den i 15-20 min med brystet nedad og lige så længe med brystet opad. dæmp ovnen til 180g. og lad nu anden blive i ovnen i ca. 2 timer.
tag anden ud og gem fedtet.
SOVS:
varm 3-4 spsk af det smeltede andefedt i en gryde og rør melet i, lad det brune let og spæd så lidt efter lidt med bouillon og vin. kog sovsen op og hæld den over anden i fadet
Dæk med låg eller staniol og lad den stege i ca 5 kvarter ved de 180g.
GARNITURE:
skræl appelsinerne omhyggeligt, skær dem i skiver og læg den på en tallerken og stænk dem med cognac.
SOVS:
skræl de 2 appelsiner (meget tyndt uden det hvide på skrallen)
og skær skrallen i meget tynde strimler kog dem klare i lidt vand ca 10 min.
lad dem dryppe af.
pres saften af de skrallede appelsiner og tilsæt lidt citronsaft der skal være et par dl saft.
hold den færdige and i ovnen, men hæld sovsen fra anden over i gryden med saften tilsæt 2/3 del af appelsinskallerne og lad sovsen simre i ca 10 min smag til med salt og hvid peber.
SERVERING
Skær anden i passende stykker læg det på et varmt fad, hæld lidt sovs over drys den med resten af appelsinskallerne. servere løse ris eller råstegte kartofler til

65.983
Visninger
1.584
Print
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Tanja & Thor
11.11.2015, 20:19
Ja mange opskrifter er taget fra forskellige steder, kan se at opskriften på tiders kogebog er fra dec. og den her opskrift er fra juli så lige meget hvad så er opskriften lagt på Maduniverset.dk først.

Ole Kresten Finnemann Juhl
10.11.2015, 12:37
Er det ikke ligyldigt?

Torben Thomsen
09.11.2010, 12:12
Kan det passe at opskriften er identisk med opskriften i tiders kogebog? Og hvem har kopieret hvem?
mvh.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler And à l`orange opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på And à l`orange med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet And à l`orange, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
NYHEDSBREV
Tilmeld nyhedsbrev og få 30% rabat hos Philips

Følg Maduniverset
Populært minut for minut
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Når det er koldt, spiser du/i mere "tung" mad?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Grønne asparges med bacon     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Den bedste Kylling i Karry!     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Spagetti carbonara     Grillet oksemørbrad i kuglegrill     Frisk pasta med laks og flødesovs     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mocca chokolade kage     Græske frikadeller     Møllehjuls brød     Gulerodskage (Rå)     Nachos m/kylling     Svampet kanelkage     Grillet vildt dyrekølle     Frikadeller med havregryn     Madbrød med rosmarin     Kaffekage m. æble og kanel     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk