Hent APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
top
opskrifter
Søg i 12.188 opskrifter fra 26.312 medlemmer
i
søg
 

And à l`orange

And à l`orange
(220)
Send via mail eller del på Google plus etc.DEL
Log ind for at gemme opskrift
GEM (9)
And à l`orange

And à l`orange var dagens opskrift den 08.11.2013

 
DET SKAL DU BRUGE
En and ca 2½ kg
salt og peber
lidt tyndstrimlet skal af appelsin.
Bouillon:
ca 2 spsk afsmeltet andefadt eller smør, hjerte kråse og vingespidser
½ gulerod
½ porre eller ½ løg
ca ½ l . vand
salt.
Sovs:
3-4 spsk afsmeltet andefedt
2-3 spsk mel
4-5 dl andebouillon
½ dl halvtør hvidvin
2 appelsiner
lidt citronsaft
salt
Garniture:
2-3 appelsiner
evt et par spsk cognac

Se køkken/touch venlig version

Tilføj dine favorit madopskrifter

FREMGANGSMÅDE
Boullion.
Brun det hele i andefedt/smør det må gerne brune godt.
hæld vand ved og lad det småkoge i ca 1 time under låg. si den kogte bouillon.
AND:
Sæt ovnen på 250 G gnid anden med salt og peber læg lidt tyndstrimlet appelsinskal inden i anden.
Læg den i en ikke for stor stegegryde eller i et dybt ovnfast fad. brun den i 15-20 min med brystet nedad og lige så længe med brystet opad. dæmp ovnen til 180g. og lad nu anden blive i ovnen i ca. 2 timer.
tag anden ud og gem fedtet.
SOVS:
varm 3-4 spsk af det smeltede andefedt i en gryde og rør melet i, lad det brune let og spæd så lidt efter lidt med bouillon og vin. kog sovsen op og hæld den over anden i fadet
Dæk med låg eller staniol og lad den stege i ca 5 kvarter ved de 180g.
GARNITURE:
skræl appelsinerne omhyggeligt, skær dem i skiver og læg den på en tallerken og stænk dem med cognac.
SOVS:
skræl de 2 appelsiner (meget tyndt uden det hvide på skrallen)
og skær skrallen i meget tynde strimler kog dem klare i lidt vand ca 10 min.
lad dem dryppe af.
pres saften af de skrallede appelsiner og tilsæt lidt citronsaft der skal være et par dl saft.
hold den færdige and i ovnen, men hæld sovsen fra anden over i gryden med saften tilsæt 2/3 del af appelsinskallerne og lad sovsen simre i ca 10 min smag til med salt og hvid peber.
SERVERING
Skær anden i passende stykker læg det på et varmt fad, hæld lidt sovs over drys den med resten af appelsinskallerne. servere løse ris eller råstegte kartofler til


 
 
And à l`orange OPSKRIFT LAGT PÅ AF:
kalender
Dato
statistik
Opskrift statistik
Vist 51206, 1399, 9
Flere opskrifter fra
Brugernes Kommentarer

Torben Thomsen
09.11.2010, 12:12
Kan det passe at opskriften er identisk med opskriften i tiders kogebog? Og hvem har kopieret hvem?
mvh.

Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler And à l`orange opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
Denne gode opskrift på And à l`orange med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag som omhandler opskriften And à l`orange kan du skrive et indlæg som medlemmet vil se eller skrive via Maduniverset.dk besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Populært minut for minut

Følg Maduniverset på Google Plus


Nyhedsbrev

Hvor køber du dine madvarer?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...

medlem bund


Nyhedsbrev
Får nyheder om konkurrencer, nye tiltag, temaer m.m. ca. 1 gang pr md.

Afmeld
medlem bund

Content top
top tagcloud
Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillet oksemørbrad i kuglegrill     Absolut bedste BBQ marinade     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillet Flæskesteg     Den bedste Kylling i Karry!     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Omelet m. skinke og ost     Helstegt grillet oksefilet     Mørbradgryde m. ris     Laks i folie på grill - skøn sommerret.     Snobrød     Marinade til kyllingfilet     Hjemmelavet agurkesalat     Grov go'e boller     Kylling på grill     Broccolisalat     
Content top
Opskrifter

Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev


Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © Kronborg 21, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Skønhedsuniverset.dk | Sodavandspriser.dk | Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk