Annoncering | Mobil/tablet version | 191 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.452 opskrifter fra 25.245 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Riskage

Riskage

Riskage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(158)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
11.174
Visninger
128
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Annalise Cassell

DU SKAL BRUGE
250 g grødris
1 liter mælk
125 g smør
150 g sukker
6 æg
1 spsk mel
3 tsk bagepulver


SÅDAN GØR DU
Ris og mælk koges til grød.Heri smeltes smørret.
Når grøden er lidt afkølet røres æggeblommerne i.
Mel og bagepulver røres i.
Pisk hviderne meget stive og bland dem forsigtigt i.
Bages i 2 sandkageforme ved 180 gr i ca 1 time på nederste rille i ovnen.
SERVERING
Skæres i skiver og serveres med flødeskum og ribsgele. Fryseegnet

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Riskage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Riskage fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Riskage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Mørbradgryde m. ris     Abehjerne     Tunmousse      Grov go'e boller     Hakket Oksekød med Hvidkål     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grovboller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Porrer i fad med oksekød     Grønne asparges med bacon     Nemme pølsehorn     Brunch pølser,æg og bacon     Bagt rodfrugtmos     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com