Annoncering | Mobil/tablet version | 210 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.236 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ostevandbakkelser

Ostevandbakkelser

Ostevandbakkelser
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(163)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
10.384
Visninger
176
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda

DU SKAL BRUGE
1½ dl vand
50 g smør
100 g mel
75 g reven ost, fx emmentaler
lidt reven muskatnød
3 æg
½ tsk salt
et drys hvid peber
2 spsk reven parmesanost


SÅDAN GØR DU
Tilbehør:
Når ostevandbakkelserne (eller bollerne) er afkølet, kan de flækkes, altså skæres over, og fyldes med:
· - flødeost naturel, evt. blandet med ananas i små stykker
· - hytteost, evt. blandet med lidt solbærsyltetøj
· - mild ost i skiver
Vandbakkelser (eller boller) kan også serves uden fyld til et fad med grøntsagsstænger af fx gulerødder, agurker, rød/gul og grøn peber, melon i skiver og ostestænger, samt smelteost i trekanter.
Kom smør og vand i en gryde og bring det i kog. Pas på at det ikke brænder på! Tag gryden fra varmen, rør mel og ost i og sæt gryden på varmen igen. Pisk kraftigt, til dejen er sammenhængende. Tag gryden fra varmen igen og rør salt, peber og muskatnød i. Rør derefter æggene i ét ad gangen og rør godt mellem hvert æg.
Så tager I en bageplade med bagepapir. Derpå sætter I dejen i små boller. Brug to skeer til at forme dejen og beregn god plads mellem hver på pladen. Drys lidt parmesan ost på hver.
Bag vandbakkelser i 15-20 min ved 200 grader på ovnens midterste rille til de er gyldne og hævede. Undgå at åbne ovndøren de første 10 minutter, så I ikke risikerer, at vandbakkelserne falder sammen. Efter 15-20 minutter, kan i prøve at tage en enkelte vandbakkelse ud fra ovnen, holder den faconen uden at falde sammen, kan I tage resten ud. Falder den sammen skal de bages ca. 5 minutter mere.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Ostevandbakkelser opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Ostevandbakkelser fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ostevandbakkelser, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Vores brugere har lagt nogen af de bedste fastelavnsboller på Maduniverset, alt fra børnenes favoritter, fastelavnsboller med citronglasur, fedtfattige fastelavnsboller til fastelavnsboller lavet med vandbakkelsedej og med Baileys glasur
Se opskrifter her
Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Marmorkage uden æg     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Grillet banan     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Tunmousse      pommes anna     Frisk pasta med laks og flødesovs     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     Svampet kanelkage     Indbagt kylling m. ananas & bacon     Abehjerne     Ristaffel     Grønkålssalat med mandler og æbler     Nachos m/kylling     Hakket Oksekød med Hvidkål     Omelet m. skinke og ost     Bagt rodfrugtmos     Grov go'e boller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com