Annoncering | Mobil/tablet version | 153 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.237 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Franskbrød med sesam og squash

Franskbrød med sesam og squash

Franskbrød med sesam og squash
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(68)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
5.723
Visninger
111
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda

DU SKAL BRUGE
ca 600 g squash
3 tsk salt


50 g gær
1 spsk sukker
5 dl kærnemælk
100 g sesamfrø
2 spsk sesamolie
ca. 1000 g hvedemel


1 æg til pensling
50-100 g sesamfrø


SÅDAN GØR DU
Squashen rives groft på rivejern. Kommes i en skål, sammen med salt og det røres sammen. Squashen stilles overdækket med et rent viskestykke. Efter mindst ½ time sies squashen og kommes i viskestykket, som vrides godt, så det meste væde kommer ud af squashen. Obs: Brug et af dine mindre pæne viskestykker, for det kan godt blive lidt misfarvet. Gær udrøres i kærnemælk (fingervarm) tilsat med sukker i en stor røreskål. Den revne squash og sesamfrø tilsættes og det røres sammen (brug gerne en elpisker). Melet tilsættes lidt ad gangen under æltning (også gerne med elpisker),indtil dejen slipper skål og pisker. Sesamolien tilsættes. Der æltes igen - grundigt. Eventuelt tilsættes mere mel, indtil dejen slipper og ikke klæber. Dejen stilles til hævning et køligt sted 1 time (til dobbelt størrelse), overdækket med det våde viskestykke. Dejen deles i tre lige store stykker, der formes til pølser/brød. Der pensles med sammenpisket æg på oversiden og pøserne rulles i sesamfrø. De anbringes på en bagepapirbeklædt bageplade. Der skæres tre skråsnit med en skarp kniv i overfladen af hvert brød. De stilles til efterhævning ½ time. De bages ved 200 grader (varmluftovn) i ca. ½ time nederst i ovnen. Brødene bliver dejligt sprøde i overfladen, og smager himmelsk med en skive ost, når de stadig er lune. Brødene er fryseegnede - bare kom dem i ovnen ved 225 grader i 10 minutter, når de er tøet op - så smager de som var de nybagte!



 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Franskbrød med sesam og squash opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Franskbrød med sesam og squash fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Franskbrød med sesam og squash, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Mørbrad i gorgonzola     Super madpakkeboller     Gulerodskage- Deluxe     Meget nemme flødekartofler     Palæo nøddebrød     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Frisk pasta med laks, champignon og flødesovs     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     Habanerõ,seranno y jalapenõ en vinagre     Arabisk Falafel     Saltimbocca     Risotto med Kylling & Karry     Mornay sauce     Deep pan pizza     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Indbagt mørbrad     Makrel i te     Tunmousse med hårdkogte æg     Porrer i fad med oksekød     Verdens bedste brød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com