(Opskrift fortsætter under reklamen)
Rubinsteinerkage
Skøn og lækker opskrift på Rubinsteinerkage har været besøgt 29674 gange
Romfromage:
Vandbakkelsesdej:
Smøret bringes i kog sammen med vandet, hvorefter melet tilsættes under omrøring. Fortsæt til blandingen er blank og slipper skeen og gryden. Lad denne dej hvide lidt. Pisk æggene sammen og rør denne æggeblanding i lidt efter lidt under kraftig længere omrøring. Form kugler af dejen med en teske (med top :) og anbring disse kugler på en bageplade med bagepapir. Baggelserne bages nu i 20 min. ved 200 grader (Brug ikke varmeluft, men alm ovn) Vandbaggelserne skal køle af til sidst og glaseres med pyntet chokolade.
Pynt:
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset