Annoncering | Mobil/tablet version | 236 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.426 opskrifter fra 24.855 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Islagkage med nøddebund

Islagkage med nøddebund

Islagkage med nøddebund
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(210)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
26.301
Visninger
517
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda

DU SKAL BRUGE
Nøddebund
3 æggehvider (str. mellem)
150 g florsukker (ca. 3 dl)
100 g grofthakkede hasselnøddekerner

Chokoladeis
200 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
½ liter piskefløde
3 æggeblommer (str. mellem)
1 dl kaffelikør , fx kahlua
3 spsk florsukker

Chokoladespåner
50 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Pynt
guldstøv

Bagetid: Ca. 1 time og 50 min. ved 150°


SÅDAN GØR DU
Nøddebund: Pisk æggehviderne stive. Tilsæt florsukker og pisk yderligere ca. 1 min., til blandingen bliver sej. Vend nødderne i. Anbring en smurt ring fra en springform (ca. 22 cm i diameter) på en plade med bagepapir. Fordel nøddeblandingen i ringen og bag bunden midt i ovnen. Lad nøddebunden køle af på en bagerist.

Chokoladeis: Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Lad chokoladen køle lidt af (lillefingervarm). Pisk fløden til et let skum. Rør æggeblommer, likør og florsukker sammen og vend det i flødeskummet. Rør ca. 2 dl af flødeskumsblandingen i den lune, smeltede chokolade. Rør den afkølede chokolade i resten af flødeskumsblandingen, så det bliver godt blandet.
Læg et stykke bagepapir i den rengjorte og samlede springform. Læg den afkølede nøddebund tilbage i formen. Tryk bunden flad og hæld chokoladefyldet over. Frys kagen i mindst 8 timer.

Chokoladespåner: Smelt imens chokoladen i en skål over vandbad. Hæld chokoladen ud, i en stribe (ca. 3 x 22 cm), på et rent spækbræt. Lad chokoladen stivne i køleskabet i ca. 25 min. Træk en bredbladet kniv vinkelret hen over chokoladen, så den danner spåner. Fordel efterhånden chokoladespånerne på islagkagen og frys den færdig.

Tag islagkagen ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time før serveringen. Pynt kagen med guldstøv.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Torben Tofteskov
03.04.2007, 19:02
jeg glæder mig til at prøve denne opskrift, vender tilbage når den er afprøvet


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Islagkage med nøddebund opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Islagkage med nøddebund fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Islagkage med nøddebund, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fra: 13.Sep
Lækre søde pære
Opskrifter - klik her

Næste: 28.Sep
Husk at bruge de lækre kvæder
Opskrifter - klik her

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Opskrifter med frugt
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Lockoutkage med citron og marengs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Krydder frikadeller     Indbagt friturestegt pære     Spinatroulade med rejemousse.     Den bedste Kylling i Karry!     Skaldyrs salat     Langtidsstegt oksemørbrad     billig, hurtig og lækker makrel ret     Nemme pølsehorn     Spinatlasagne     Kyllingespyd på grill     Marcipan nougat snitter     Gammeldaws æbleflæsk.     Røræg i ovn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Grillstegte kalveschnitzler     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com