(Opskrift fortsætter under reklamen)

Oksemørbrad i Calvadossauce

Oksemørbrad i Calvadossauce
Gudrun Sørensen

Opskrift glæde: (211 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Oksemørbrad i Calvadossauce har været besøgt 33877 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser: ca 600 g oksemørbrad

Sauce:



Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Mørbraden brunes godt i fedtstof på alle sider og tilsættes salt og peber. Gryden tages af varmen. Calvados tilsættes og antændes(husk at slukke for emhætten) Når flammerne er ved at dø ud, tilsættes suppen, og der lægges låg på gryden. m Mørbraden steger nu 15-20 min. og vendes, når halvdelen af tiden er gået. Sauce: Løg og champignon hakkes fint og svitses i en gryde i margarinen. Suppen tilsættes, og saucen småkoger under låg i 10 min. Når mørbraden er stegt, hældes den dannede sky i saucen sammen med piskefløden. Saucen smages til med salt og peber. Mørbraden trækker ca 15 min. i alufolie, inden den skæres for.

Tips: Mørbraden kan også flamberes i cognac. Oksefillet kan tilberedes på samme måde, men med ca. 30 min. stegetid.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter

Kommentarer til opskrift Oksemørbrad i Calvadossauce

avatar
Tanja & Thor
2010-11-27 15:56:08

Hvad menes der med suppe? er det fond?









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt