Annoncering | Mobil/tablet version | 191 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.243 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Boller i karry med ris

Boller i karry med ris

Boller i karry med ris
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(278)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Boller i karry med ris
115.911
Visninger
1.487
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

jeanette wagner

DU SKAL BRUGE
1 pk. Hakket svinekød max. 10- 12 %. 1 revet løg. 1 Æg. lidt mælk.5-6 spsk. lidt salt & peber.
Ris. sovs : Smør. Karry.mel. salt & peber. mælk. vand fra kødbollerne.


SÅDAN GØR DU
Rør farsen til kødboller. Kog vand i en gryde med lidt salt.Lad bollerne blive i vandet til de flyder op selv.Sæt ris over. smelt smør og brænd karry i tilsæt mel og brug lidt kogevand og mælk. smag til med salr & peber..læg kødbollerne i og varm det ..:-)
SERVERING
Med ris og grøntsager...

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Snilfred
15.12.2008, 18:23
sys det lyder rigtig lækkert...men da jeg aldrig har laver det før sys jeg det er lidt træls der ikk står hvor meget der skal i...

PeerLess
25.10.2008, 22:08
ja haha det er ikke forbudt at tænke selv, er ikke selv den store kok. men denne opskrift fungerede fint, fordi jeg tør bruge øverste etage :) tak for tippet

mor
25.09.2008, 10:31
så stop dog med at være så negative, i kunne også tænke selv.

Erling
01.04.2008, 10:36
Det er en fin opskrift. Smager rigtig godt. De som kritiserer opskriften virker lidt hjælpeløse synes jeg, det er tilladt at tænke selv !

ULLA
01.02.2008, 17:59
Hvorfor skal der sukker i?

Niela
20.01.2008, 17:57
Der burde stå hvor mange det var til og hvor mange ting man skulle putte i af det forskellige

Frans
30.09.2007, 17:33
Det er en stor mangel at der ikke står hvormang der er mad til

DunCan
30.09.2007, 15:20
DU skriver det så man ikke kan forstår det og det er ikke lavet rigtig Se og ret Din op skift?

Mia
16.09.2007, 18:44
Når jeg skal lave kødbollerne til, plejer jeg at slagte en medisterpølse og trykke bollerne ud af dens fars. Supernemt og smager lækkert. Man kan også lave sovsen med porrer/løg og kartoffeltern hvis den skal have lidt mere fylde.

nadia
18.07.2007, 11:37
det er meget svært at forstå hvordan det skal laves og hvor meget smør osv. der skal i

mette
22.08.2006, 16:19
der mangler anvisning om hvor meget smør der skal i osv. ikke nemt for os der ikke har lavet det før


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Boller i karry med ris opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Boller i karry med ris med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Billig mad opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Boller i karry med ris, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Original English Cupcakes     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Abehjerne     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     pommes anna     Røræg i ovn     Mørbradgryde m. ris     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nachos m/kylling     Glaserede løg.     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Den bedste ungarske gullasch     Grønkålssalat med mandler og æbler     Grøntsagslasagne     Hakket Oksekød med Hvidkål     Helstegt grillet oksefilet     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Indbagt mørbrad     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com