Annoncering | Mobil/tablet version | 197 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.229 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Nem kakaokage

Nem kakaokage

Nem kakaokage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(283)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
25.719
Visninger
228
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda

DU SKAL BRUGE
150 g blødt smør
250 g sukker (ca. 3 dl)
2 æg (str. mellem)
1½ tsk fintrevet appelsinskal
½ dl frisk friskpresset appelsinsaft
225 g hvedemel (ca. 3¾ dl)
2 spsk kakao
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
1½ dl mælk

Pynt:
sigtet florsukker
Tilbehør:
¼ liter piskefløde pisket til flødeskum


SÅDAN GØR DU
Kom smør og sukker i en røreskål og rør det godt sammen med en elpisker (med piskeris), til det bliver lyst og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt mellem hvert æg. Vend appelsinskal og -saft i dejen med en fadskraber. Bland mel, kakao, bagepulver og vaniljesukker sammen i en skål. Sigt melblandingen, og vend den forsigtigt i sukker-smørblandingen med en fadskraber, skiftevis med mælken.

Fordel dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter) med en fadskraber og bag kagen midt i ovnen. Lad kagen køle af på en bagerist i ca. 10 min., før ringen til springformen fjernes. Løft kagen af springformens bund med en paletkniv og lad kagen køle af på bageristen. Anret kagen på et serveringsfad og server koldt flødeskum til. Kagen kan serveres lun.
Bagetid: Ca. 45 min. ved 175º.

SERVERING
Tips: Bradepandekage (30 stk.). Tilbered en dobbelt portion kagedej og fordel den i en smurt bradepande (ca. 5 x 22 x 30 cm). Bag kagen midt i ovnen. Bagetid: Ca. 50 min. ved 175º. Hvis der bages i en sandkageform: Tilbered 1 portion kagedej og fordel den i en smurt sandkageform (ca. 1½ liter). Bag kagen midt i ovnen. Bagetid: Ca. 45 min. ved 175º. Variation: Kagen kan også tilberedes med syltet ingefær og syltede grønne figner. Kakao, appelsinskal og -saft erstattes så af 5 spsk syltet, finthakket ingefær og 1 dåse hele, syltede grønne figner (ca. 410 g). Ingefæren vendes i kagedejen, og dejen fordeles i den smurte springform. Lad fignerne dryppe af i en sigte og stik dem ned i den rå dej, så kun toppen kan ses. Bag kagen som nævnt i opskriften.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

kageelsker!
02.01.2008, 12:17
hej.....denne kage er super lækker lavede den med min søster og den er simpelhen DEJLIG!


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Nem kakaokage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Nem kakaokage fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Nem kakaokage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kartoffel-Røsti m. gulerødder     Den bedste Kylling i Karry!     Abehjerne     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hakket Oksekød med Hvidkål     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hel Kylling med grønsalat med broccoli og ristede mandler og     Mørbradgryde m. ris     Porrer i fad med oksekød     sydhavskylling     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     irsk stuvning med svinekød     Tunmousse      Grov go'e boller     Ristaffel     Den bedste ungarske gullasch     Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com