Annoncering | Mobil/tablet version | 150 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.237 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tagine med kyllingelår

Tagine med kyllingelår

Tagine med kyllingelår
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(150)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
19.049
Visninger
379
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda

DU SKAL BRUGE
1 løg
2 fed hvidløg, presset
2 fennikel i tynde strimler
4 gulerødder i skiver
1 lille stykke frisk ingefær
1 usprøjtet citron
1 spiseske olivenolie
8 kyllingelår
Salt
Peber
½ spiseske honning
1 stang kanel
0,2 gram safran
1 teske stødt koriander
1 teske stødt spidskommen

75 gram tørrede abrikoser
25 gram mandler
150 gram kogte kikærter, eventuelt fra dåse

4 deciliter ris



SÅDAN GØR DU
1. Skær løget i halve på langs, fjern skrællen og skær det i tern.
2. Pil skrællen af hvidløgsfeddene og pres dem i en hvidløgspresser.
3. Skyl fennikelene og skær dem i tynde strimler.
4. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
5. Skræl ingefæren og riv den på et rivejern til du har 1-2 spiseskeer.
6. Skyl citronen og riv skallen af den ene halvdel.
7. Halver citronen og pres saften ud af den ene halvdel.
8. Varm en gryde op og kom olien i.
9. Krydr kyllingelårene med salt og peber og brun dem i olien. Tag lårene op, når de er brunet.
10. Svits løg og hvidløg i den samme gryde og tilsæt fennikel, gulerødder, ingefær, honning, citronsaft og -skal, kanelstang, safran, koriander og spidskommen.
11. Læg kyllingelårene tilbage i gryden og tilsæt vand, så de er lige dækket.
12. Tilsæt salt og peber og lad retten små koge under låg i 30-40 minutter.
13. Sæt en gryde over med vand og kog risene efter anvisning på pakken.
14. Skær abrikoserne i små stykker.
15. Hæld kogt vand over mandlerne og smut dem.
16. Hak mandlerne groft.
17. Rist mandlerne på en tør pande til de er gyldne.
18. Tilsæt de kogte kikærter og abrikoserne når retten har kogt færdig.
19. Varm retten igennem og smag til med salt, peber, citronsaft og honning.
20. Drys mandlerne over retten og server med ris
SERVERING
Tip I stedet for at servere ris til retten kan du servere bulgur, couscous eller salat.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

finn
27.05.2007, 12:09
hmm,


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Tagine med kyllingelår opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Tagine med kyllingelår fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tagine med kyllingelår, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Mørbrad i gorgonzola     Super madpakkeboller     Gulerodskage- Deluxe     Meget nemme flødekartofler     Palæo nøddebrød     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Frisk pasta med laks, champignon og flødesovs     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     Habanerõ,seranno y jalapenõ en vinagre     Arabisk Falafel     Saltimbocca     Risotto med Kylling & Karry     Mornay sauce     Deep pan pizza     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Indbagt mørbrad     Makrel i te     Tunmousse med hårdkogte æg     Porrer i fad med oksekød     Verdens bedste brød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com