Annoncering | Mobil/tablet version | 160 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.229 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › chokoladekræs med ribssylt

chokoladekræs med ribssylt

chokoladekræs med ribssylt
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(28)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
2.737
Visninger
78
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda

DU SKAL BRUGE
Mørdej:
150 g hvedemel
75 g stuetempereret smør
50 g florsukker
½ sammenpisket æg

Chokoladeflan:
60 g god mørk chokolade (ca. 55% kakao)
25 g smør
25 g sukker
1 æg (str. stor)

Ribssylt:
150 g afpillede ribs
50 g sukker
1 spsk vand
½ vaniljestang (korn)
1 blad husblas

Rysteribs:
6 superflotte klaser ribs
1 dl vand
50 g sukker



SÅDAN GØR DU
Mørdej: Alle ingredienser æltes med hænderne til en ensartet dej. Stil dejen koldt ½ time inden udrulning. Anvend 6 stk. linseforme, gerne krusede, ca. 6 cm i diameter og ca. 2 cm høje. Rul dejen tyndt ud og for formene med dejen. Formene fyldes ½ op med chokoladeflan og bages ved 150 grader - til de har sat sig. Afkøles.

Chokoladeflan: Hak chokoladen groft og kom den i en skål. Smeltes over vandbad. Smørret smeltes ligeledes, men i en gryde ved svag varme. Sukker og æg piskes til en tyk "snaps". Det smeltede smør og den smeltede chokolade røres sammen og vendes forsigtigt i "æggesnapsen". Chokoladeflanen er færdig.

Ribssylt: Husbladsen lægges i blød i koldt vand i minimum 15 minutter. De øvrige ingredienser koges op i en gryde - ca. 5 minutter. Skum af undervejs, hvis det er nødvendigt. Tag gryden af varmen. Vrid husbladsen for vand og kom den i den varme sylt. Afkøl sylten let - den skal så småt være begyndt at tykne. Afkøl sylten straks. Læg straks sylten som afsluttende spejl på de afkølede chokoladeflan. Stil dem koldt inden servering.


 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler chokoladekræs med ribssylt opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på chokoladekræs med ribssylt fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet chokoladekræs med ribssylt, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kartoffel-Røsti m. gulerødder     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Abehjerne     Hakket Oksekød med Hvidkål     Grov go'e boller     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     Porrer i fad med oksekød     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     pommes anna     Tunmousse      Omelet m. skinke og ost     Mørbradgryde m. ris     Hel Kylling med grønsalat med broccoli og ristede mandler og     Krydder frikadeller     Koteletter i Fad med paprika     Ristaffel     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com