Annoncering | Mobil/tablet version | 152 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.452 opskrifter fra 25.243 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grøn kastekage

Grøn kastekage

Grøn kastekage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(31)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
3.196
Visninger
84
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda

DU SKAL BRUGE
Kagebund:

175 g sukker

125 g mel

50 g hakkede pistacienødder

4 spsk kirsch

25 g blødt usaltet smør

skallen af 1 citron
Pistacie-smørcreme:

4 tsk hakkede pistacienødder

2 spsk kirsch

500 g usaltet blødt smør

2 tsk spinat-farve

75 g melis

2 æg

2 æggeblommer

2 tsk mel

2,5 dl mælk
Fondant:

725 g melis

1 spsk flydende glycose

1 tsk spinat-farve

saft fra 1 stk citron

samt:

275 g spinat







SÅDAN GØR DU
Lav først spinat-farven. Blancher spinaten i 125 ml kogende vand i 1 min. Pres al væden fra spinaten i en sigte, kør den til total puré i foodprocessor. Den grønne puré bruges til farvning af smørcreme + glasur.

Forvarm ovnen til 150 gr. Smør kageform (20 cm). Æggene slås ud i em tykbundet gryde på lav varme, pisk dem sammen med sukkeret til massen er vokset til dobbelt størrelse. Pisk melet i til det bliver til en lind massse. Tilsæt pistachenødder, kirsch, smør og citronskal. Rør godt igennem med en træske Hæld massen i kageformen og bag den i 30 min. Check med en kniv om kagen er færdig. Vend den ud på bagerist, og lad den afkøle.

Fondant: opløs sukkeret i gryde med 500 ml vand. Kog, uden at røre rundt, ved høj varme til sukkeret opløses. Hold øje med kogepunktet, tilsæt glycose og spinat-farve og tag gryden af varmen.

På en let olieret marmorplade hældes siruppen ud og flades med en træ-spatel indtil det begynder, at blive hvidt. Sprøjt citonsaft på og fortsæt med at klappe til det er en lind lysegrøn pasta. Rul det til en bold og pak det ind i varmt klæde. Derefter køles det.

Smørcreme: bland pistachenødder med kirsch og 25 g blødt smør til en lind masse. Farv det med spinat-farve. I en tykbundet gryde (uden varme) blandes sukkeret med de hele æg + æggeblommerne. Pisk mel og mælk i. Opvarm blandingen rørende ved lav varme og pisk pistachepastaen i. Fjern massen fra varmen og rør resten af smørret i.

Skær forsigtig kage i 3 lige store bunde. Smør to af bundene med pistachecreme, og "saml" kagen igen (= lagkage). Køl den i en time, så smørcremen bliver stiv. Glacér tilsidst kagen, ved at rulle glasuren ud med kagerulle og derefter dække kagen med den.


 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Grøn kastekage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Grøn kastekage fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grøn kastekage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Den bedste Kylling i Karry!     Pirogger med oksekød     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grønne asparges med bacon     Gløgg     Nemme pølsehorn     Grov go'e boller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Blødende chokoladekage     Net indbagt kalvefilet med rodfrugter- stegte kartofler og r     Smørstegt rosenkål m. bacon     Brunch pølser,æg og bacon     Grovboller     Fersken suppe (den er genial)     chilenske empanadas     Gammeldags tykmælk     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com