Annoncering | Mobil/tablet version | 150 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.452 opskrifter fra 25.243 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gåsesteg

Gåsesteg

Gåsesteg
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(150)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
30.977
Visninger
941
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Torben Tofteskov

DU SKAL BRUGE
1 gås ( 4-5kg)
salt & peber
5 dl bouillon/vand
4-5 æbler
20 stenfri svesker


SÅDAN GØR DU
gnid gåsen med salt og peber, fyld den med æbler og svisker luk åbningen med kødnåle(eller tandstikker)
Læg gåsen på risten over bradepanden med brystet opad og sæt den i en kold ovn ved 160 Grader når den er brunet (ca 45 min) tilsættes bouillon/vand den sakl være kogende så passer gåsen næsten sig selv i 3½ - 4 timer dryp med skyen et par gange under stegningen.
hæld skyen fra skum fedtet fra og jævn til sovs tilsæt gerne lidt kulør og smag til med salt og peber

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Gerda Kongsdal
19.12.2002, 13:04
Blot en lille god ide til både Ande-og Gåsestegen - Prøv at lægge en mørbrad mellem æbler og svedsker den smager rigtig godt og er rigtig god hvis man er lidt i tvivl om der nu er kød nok på "dyret".


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gåsesteg opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gåsesteg fra Maduniverset.dk i kategorien Andet Fjerkræ opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gåsesteg, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Den bedste Kylling i Karry!     Pirogger med oksekød     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grønne asparges med bacon     Gløgg     Nemme pølsehorn     Grov go'e boller     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Blødende chokoladekage     Net indbagt kalvefilet med rodfrugter- stegte kartofler og r     Smørstegt rosenkål m. bacon     Brunch pølser,æg og bacon     Grovboller     Fersken suppe (den er genial)     chilenske empanadas     Gammeldags tykmælk     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com