Annoncering | Mobil/tablet version | 157 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.231 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pastitsio med lam og aubergine

Pastitsio med lam og aubergine

Pastitsio med lam og aubergine
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(92)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
6.544
Visninger
114
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda

DU SKAL BRUGE
1 stk løg
1 spsk olivenolie
500 g hakket lammekød
1 fed hvidløg
1 1/2 tsk køkkensalt
1 spsk frisk Legro oregano
1/2 tsk kanel
Sauce:
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
5 dl skummetmælk
1 fed hvidløg
1/4 tsk stødt nellike
250 g fetaost 40+
1/2 tsk bordsalt
1 knivspids peber
2 æg




1/4 tsk sukker
1/4 tsk peber
500 g auberginer
1 dåse hakkede tomater
300 g pasta penne


SÅDAN GØR DU
Svits det hakkede løg i olien over medium varme. Når løget er blevet blødt tilsættes hakket lammekød, og det svitses over middelhøj varme.

-Tilsæt presset hvidløg, salt, oregano, kanel, sukker og peber og steg videre under omrøring i et par minutter. Skær auberginen ud i tern på 1x1 cm, tilsæt dem sammen med tomat og lad retten simre under låg, til auberginestykkerne er møre. Tag låget af og lad det simre i 15 min. mere, så det tykner lidt. Smag til med salt og peber og evt.lidt mere frisk oregano.

-Forvarm ovnen til 210°C.

-Ostesauce: Smelt smørret i en middelstor gryde over medium varme. Tilsæt mel og steg under omrøring i to minutter. Pisk mælk i og tilsæt hvidløg samt nellike. Bring saucen i kog under konstant omrøring. Skru herefter ned for varmen og lad saucen simre i 5 min. Tilsæt smuldret feta, salt og peber og kog under kraftig omrøring.

-Pisk æggene let i en lille skål. Tilsæt de piskede æg til saucen, mens der piskes for at fordele det hele jævnt.

-Kog pennne i letsaltet vand. Vend halvdelen af pennene med kødsaucen og halvdelen med ostesaucen.

-Hæld kødsaucen med penne op i et stort ildfast fad. Herpå hældes ostesauce med penne. Sørg for, at begge lag er jævnt fordelt. Bag pastitsioen i ovnen i 25-30 min. og lad den stå i 5 min. før den serveres.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pastitsio med lam og aubergine opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pastitsio med lam og aubergine fra Maduniverset.dk i kategorien Lam opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pastitsio med lam og aubergine, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Grillet banan     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     Indbagt kylling m. ananas & bacon     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mørbradtårn med tomatkompot     chili- lime suppe     Kartoffelomelet a la Provence     Tunmousse med hårdkogte æg     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     pasta med krebs i hvidvin     Hjertesalat med kartofler, vagtelæg & peberrodscreme     Champignoner med ærtepuré.     Honningkager     Mørbradgryde m. ris     Pandekage/wraps med røget laks     andreas´ æggepålæg     Italienske krebinetter     Den bedste Kylling i Karry!     Hummersuppe     Luxsus kalkungryde     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com