Annoncering | Mobil/tablet version | 152 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.231 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rød panangkarry

Rød panangkarry

Rød panangkarry
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(132)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
11.332
Visninger
197
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Linda

DU SKAL BRUGE
2 - 3 Panang karrypasta
3 fed hvidløg
6 limeblade, fås tørrede eller frosne
2 løg
2 stilke citrongræs
3 cm. galangrod ( kan udenlades )
1 dåse kokosmælk
3 spsk groft jordnøddesmør
3 spsk fiskesauce
olie og smør til at stege i


SÅDAN GØR DU
Skær løgene i smalle både , hak hvidløget fint .
Fjern det yderste dækblad af citrongræsset , og skær stænglen i 3 - 4 stykker . Skræld galangaroden , og hak den fint.
Kom lidt olie og smør i en gryde, varm det op så det syder , og rist karrypastaen , hvidløg , limebladene , citrongræs og galangarod.Tilsæt derefter løgene , og lad dem klare ved svag varme .
Kom kokosmælken og jordnøddesmør i under omrøring , hvis saucen forekommer for tyk, så tilsæt lidt koldt vand . Og husk , kokosmælken må aldrig koge , højst simre . Smag til med fiskesaucen.
Man kan skære gulerødder i mindre stykker , rød peber i strimler , courgetter i tern eller hele minimajs og riste disse for sig i olie og komme i saucen til sidst.
SERVERING
Server med ris drysset med saltede peanuts , kyllingebryst i strimler oksekød i strimler , kammuslinger eller kinarejer .

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Pernille
03.04.2012, 19:47
Jeg er jo TILHÆNGER af thai cubes risretter fra netto, og denne er en TOTAL gengivelse af thai cubes panang curry, bare 100 gange bedre, SÅ LÆKKERT..!;)

Henriette Hougaard Hansen
04.01.2009, 19:45
Det er en af de absolut bedste opskrifter på rød panang karry som jeg har prøvet. Her får man den særlige thailanske smag! Man skal dog være forsigt med mængende af pangkarry - det er 2-3 spsk. - og peanutbutteren smager godt, men vær opmærksom på at den gør sovsen tyk. Men alt i alt en perfekt opskrift

Henrik
18.11.2007, 14:55
Der er en af de bedste opskrifter som jeg har lavet med rød panangkarry. Kan anbefales på det kraftigste mums!


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Rød panangkarry opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Rød panangkarry fra Maduniverset.dk i kategorien Saucer opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rød panangkarry, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Grillet banan     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     Indbagt kylling m. ananas & bacon     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mørbradtårn med tomatkompot     chili- lime suppe     Kartoffelomelet a la Provence     Tunmousse med hårdkogte æg     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     pasta med krebs i hvidvin     Hjertesalat med kartofler, vagtelæg & peberrodscreme     Champignoner med ærtepuré.     Honningkager     Mørbradgryde m. ris     Pandekage/wraps med røget laks     andreas´ æggepålæg     Italienske krebinetter     Den bedste Kylling i Karry!     Hummersuppe     Luxsus kalkungryde     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com