Annoncering | Mobil/tablet version | 165 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.242 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gammeldags grisesyle

Gammeldags grisesyle

Gammeldags grisesyle
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(53)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
4.324
Visninger
94
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Jane Hvid

DU SKAL BRUGE
Fyld:
1 kg. grisehoved
4 skalotteløg
4 spsk. salt
10 peberkorn
4 laurbærblade
2 kviste frisk timian

Suppe:
2 løg
5 peberkorn


SÅDAN GØR DU
1. Alle ingredienser til fyldet kommes i en gryde, tilsættes vand ca. 2-2 1/2 l. så det dækker. Koges på svag varme i 3 timer, til kødet er mørt, tages op og afkøles. Vandet sies og koges ind under kraftig varme uden låg til der er ca. 1 1/2 l. tilbage.
2. Kødet pilles af og skæres i små tern, løgene hakkes og det blandes med peber. Det fyldes i 2 eller 3 bageforme (sandkageforme) og den indkogte suppe fordeles i formene. Når sylten er afkølet stilles den i køleskaber og stivner 12 timer.
SERVERING
Serveres afkølet og kan holde sig en lille uges tid i køleskabet.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gammeldags grisesyle opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Gammeldags grisesyle fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gammeldags grisesyle, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Original English Cupcakes     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Net indbagt kalvefilet med rodfrugter- stegte kartofler og r     Nachos m/kylling     Fine boller     Skinketern i fad     Mayonnaise med basilikum     waldorfsalat med piskefløde     Grovboller     Sneboller istedet for æbleskiver     Gratineret tortilla m. kødsauce     Fødselsdagsboller med kærnemælk     Indisk Kyllingeret     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     chilenske hotdogs     Verdens bedste kyllingelår     Frisk pasta med laks og flødesovs     Saltimbocca     Madbrød med rosmarin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com