Annoncering | Mobil/tablet version | 199 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.444 opskrifter fra 25.085 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kanelkage

Kanelkage

Kanelkage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(320)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
72.248
Visninger
1.609
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Allan Lindholm

DU SKAL BRUGE
500 g sukker
600 g mel
3 tsk natron
3 spsk kanel
7½ dl kærnemælk
125 g margarine



SÅDAN GØR DU
De tørre ingredienser blandes.
Margarinen smeltes, afkøles og tilsættes, kærnemælken røres i og dejen hældes i en bradepande beklædt med bagepapir.
Bages ved 200 grader i ca. 20 min.
Imens tilberedes glasuren.

125 g smeltet margarine
220 g flormelis
2 spsk kakao
1 pasteuriseret æg

det hele piskes sammen og smøres på , mens den færdigbagte kage er varm.



 
BRUGERNES KOMMENTAR

rebekka
09.03.2012, 13:01
Lidt mere kanel, 5 spsk, og 4 spsk natron, 150 gram smør og 8 dl giverf en lækker kanel kage som smager.... uhmm!

anders
17.12.2008, 14:51
Hvor mange pers. er den til???

maria
12.11.2008, 13:18
rigtig god kage. syntes den blir bedst med 4sp.ske kanel, 1sp.ske ingefær og lidt muskat. men rigtig god konsistens og fylde

Mathias
16.05.2008, 19:35
Til Marianne: Den er Fantastisk go og velsmagene:)

Kasper
04.01.2008, 20:11
Marjanne: Et rigtigt godt tip er også at komme andre krydderier i - ud over kanel (og du kan sagtens bruge 4 spsk) så kan du komme 1 spsk ingefær, stødt nellike og lidt muskat og kardemomme i - så har man en dejlig krydderkage. :)

Danni
27.04.2007, 12:23
til marjanne: Jeg plejer at putte en lille pose kanel i (ca. 23g), så smagere den af mere

jan
14.03.2007, 13:29
nam nam

Kasper
16.02.2007, 20:17
Jeg synes personligt kagen er ultroligt velsmagende og dejligt blød, og den er utroligt let at tilberede! Jeg har dog erfaret, at hvis man laver den i et lidt mindre fad, hvor kagen bliver tyk, så skal den bages væsentligt længere end 20 minutter (den ene gang lavede jeg kagen af 1 liter mælk, og den skulle bage i 1 time og 40 minutter før den var færdig!).

marjanne
20.08.2006, 11:57
kagen er god og dejlig blød. grunden til at jeg så kun giver den 7 er at den ikke smager af nok..


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kanelkage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kanelkage fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kanelkage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julekonfekt prøv fx. Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Julefrokost opskrifter
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv     Risengrød     Nemme æbleskiver     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gode Råd - lette og luftige     Mormors Stegte sild i eddike     Brunkager som kan rulles ud(børn elsker det)     Den bedste Kylling i Karry!     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Grønkålssalat med mandler og æbler     Karbonader i fløde/porre sauce     Gammeldaws æbleflæsk.     Krydder frikadeller     Mørbradgryde m. ris     Daim konfekt     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Oldes Kokoskranse     Hjemmelavet blodpølse     Brun sovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com