Annoncering | Mobil/tablet version | 168 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.237 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tornedos af svinemørbrad ala Italiene

Tornedos af svinemørbrad ala Italiene

Tornedos af svinemørbrad ala Italiene
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(85)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
10.371
Visninger
132
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

KARSTEN

DU SKAL BRUGE
" Svinemørbrad Tornedo Italiene m/ råstegte kartofler."
800 g. afpudset svinemørbrad
2 dås.hak. tomater
1 spsk. tørret oregano.
4 fed hvidløg finthakket.
olivenolie / salt / peber.
400 g. brokoli
1 hel frisk ingefær hakket
500 g. Østershatte
2 friske fenikkel.
8 skiver bacon
500 g. store kartofler.
2 kviste rosmarin
10 fed hvidløg
2 løg / 1 kvist timian / 2 teske merian / 2 teske provancekryderi / 2teske paprika / 1 teske peber.
1 dl. oliven olie
1 dl. tomatpure
soya sauce.


SÅDAN GØR DU
1: Svinemørbraden skæres ud i 100 g. stykket og bankes let med hånd.
Brunes på pande i olie , kun et øjeblik , tages af og stilles til side.
( tomatsauce ) : På samme pande kommes de hakkkede tomater der smages til med oregano - hvidløg - salt og peber , og sættes derefter tilside.
2 : Barbecuesauce tilberedes
1 dl. olivenolie kommes i en gryde varmes op og deri kommes 2 hakket løg og 4 hak. hvidløg sauteres et kort øjeblik , herefter tilsættes timian - tomatpure - merian - provancekryderi - paprika - peber - og lidt soya sauce, lad det små simre i 20 min. Sættes tilside.
3 : Fenikkel vaskes og deles i 2 stykker , blaceres og aftørres.
Et ildfastfad lægges fenikkel omviklet med bacon og overhældes med barbecuesauce og bages i ovn 200 g. i 45 min.
4 : Kartofler vaskes og skrælles og skæres i grove stave , skyl og aftør og kom dem op i et ildfast fad kom knust hvidløg , rosmarin , salt og peber , lidt olie , steg dem i ovn sammen med fenikkel samme tem og tid.
5 : Brokoli skylles og deles i mundrette stykker , blaceres , afdryppes og tørres i klæde.
Ingefær skrælles og hakkes i små stykker , på pande kommes olivenolie varmes op sautere derefter ingefær og hak hvidløg , lad det sautere i 5 min.
Lige inden servering kommes brokolien igen ned i kogende vand 1 -2 min. tages op afdryppes og kommes over på en varm tallerken , olivenolien med hvidløg og ingefær hældes over.
6 : Østershatte skylles og aftørres , Steges på HED pande med lidt olie , kom salt og peber så er de klar til servering
SERVERING
SERVERES PÅ VARM TALLERKEN , ELLER FAD. Når fenikkel og kartofler er færdige , varmes tomatsaucen op , steg tornedoerne 2 min på pande. Kom 2 tornedos over på tallerken , maskerer med tomatsauce , kom fenikkel med lidt barbecue over på samme tallerken, kom brokoli på samme og og maskerer med olien og til sidst de ristede østershatte. Kartoflerne serveres i en lille skål. Velbekommen Karsten KoK.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Tornedos af svinemørbrad ala Italiene opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Tornedos af svinemørbrad ala Italiene fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tornedos af svinemørbrad ala Italiene, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Mørbrad i gorgonzola     Saltimbocca     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     Frisk pasta med laks, champignon og flødesovs     Meget nemme flødekartofler     Super madpakkeboller     Gulerodskage- Deluxe     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Den bedste Kylling i Karry!     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mormors citronfromage     Arabisk Falafel     Palæo nøddebrød     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Indbagt kylling m. ananas & bacon     Verdens bedste brød     Habanerõ,seranno y jalapenõ en vinagre     Indbagt mørbrad     Makrel i te     Risotto med Kylling & Karry     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com