Annoncering | Mobil/tablet version | 187 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.223 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Flødeostekage

Flødeostekage

Flødeostekage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(77)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
6.662
Visninger
103
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Tapas

DU SKAL BRUGE
Bund:
75 g margarine
100 g fuldkornshvedekiks
4 bl. husblas
200 g flødeost naturel
2 pasteuriserede æg
2 dl creme frâíche
1 tsk. ægte vanille
1 spsk. citronsaft
1 tsk. reven citronskal
50 g florsukker

Pynt:
1 ds. halve ferskner eller anden blød frugt på dåse
2½ dl frugtsaft fra dåsen
4 bl. husblas
lidt vand


SÅDAN GØR DU
2 aftener før brug:
Smelt margarinen i en gryde og smuldr kiksene heri. Blandes godt og hæld massen i en springform. Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min. (Man kan også købe husblaspulver, men jeg synes, det har tendens til at klumpe.) Rør flødeost sammen med æggeblommer, creme frâíche, vanille, citronsaft og citronskal. Træk husblas op fra vandet og smelt den i vandbad - afkøles lidt og hældes i ostemassen. Pisk hviderne stive, og vend forsigtigt florsukker i - vend denne blanding i ostemassen, der til sidst hældes over kiksene i springformen. Stilles i køleskab.

1 aften før brug:
Hæld saften fra fersknerne over i en anden beholder. Saften fortyndes med lidt vand, så det samlet udgør 2½ dl. Udblød husblas i vand og bland dem i saften. Pynt kagen med de halve ferskner. Hæld geleen over, når den er begyndt at stivne.
SERVERING
Tip: Hvis der er husblastrevler eller klumper i kagen, kan det skyldes, at den smeltede husblas har mødt noget meget koldt, som har fået den til at stivne, inden den var fordelt. For at undgå dette, kan man temperere den smeltede husblas ved at røre den med lidt citronsaft (der selvfølgelig ikke kommer direkte fra køleskabet). Hæld husblas og citronsaft i en tynd stråle over i ostemassen under forsigtig omrøring.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Flødeostekage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Flødeostekage fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Flødeostekage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Bagte rodfrugter med kartofler     Den bedste Kylling i Karry!     Abehjerne     Mørbradgryde m. ris     Hakket Oksekød med Hvidkål     Porrer i fad med oksekød     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Grønkålssalat med mandler og æbler     Grov go'e boller     Champignon-broccolitærte med skinke     Nachos m/kylling     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Den gode Lagkage     Græske frikadeller     Tunmousse      Gratinerede grønsagssnitter     Krydder frikadeller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com