Annoncering | Mobil/tablet version | 145 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.465 opskrifter fra 25.253 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grillet hawaiimørbrad med tilbehør

Grillet hawaiimørbrad med tilbehør

Grillet hawaiimørbrad med tilbehør
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(304)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Grillet hawaiimørbrad med tilbehør
63.659
Visninger
2.550
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

else johansen

Grillet hawaiimørbrad med tilbehør var dagens opskrift den 17.05.2016

DU SKAL BRUGE
en svinemørbrad
½ dl madolie.
2 tsk hawaiikryderi (eller andet karrymix)
150 g. bacon (7-8 skiver) tyndskåret

nye små kartofler
snackpeber (2 stk)
250 g champinong.
lidt persille -- eller dild-
lidt smør- salt eller pomfritkryderi -(pas på med for meget salt , da bacon afgir' salt til tilbehøret)


SÅDAN GØR DU
hæld olie og hawaiikryderi i en plastikpose - fjern sølvsenen fra mørbraden - og læg den i posen - læg den i køleskabet -

nye kartofler - snackpeber og champ. gøres i stand - skyld persille-
kom tilbehøret i en lille bradepande - eller drypbakke.
når grillbriketterne er klar - vikles bacon om mørbraden -
- kom tilbehøret ned mellem kulbakkerne - i en kuglegrill - sæt mørbraden på grillristen - indirekte varme - og grill til mørbraden er mør.
ca. 65 grader -ved brug af stegetermometer.

62 grader -- rosa stegt
65 grader-- let rosa
72 grader. gennemstegt.

tag mørbraden af grillen og lad den trække ca 10 min. ( i staniol) inden den skæres i skiver. - centrumtemperaturen stiger i hviletiden-.
mærk om kartoflerne er møre-
tag tilbehøret af når de er møre.
SERVERING
serveres evt. med et glas rødvin eller en kratig øl.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Vandy Bæk Thorsen
21.08.2010, 10:37
Der er ingen grund til at lade svinekød hvile, med mindre det er stegt til fx 60-62 grader, hvor det er rosa, og man ønsker en mere ensartet farve i hele kødstykket. Det er kun stege stegt ved høje oventemperaturer, som man bør overveje at lade hvile. Centrumtemperaturen i svinekød vil stige op til 5 grader i hviletiden, hvilket som regel sker i løbet af de første 10 minutter. Hvis kødet er stegt til den ønskede centrumtemperatur, og man ønsker at lade kødet hvile, skal det ikke pakkes ind, så vil det nemlig "stege videre".

rita
19.04.2009, 17:27
Super.Det er ikke sidste gang jeg har prøvet det. Kom et par gulerødder ved,lidt grøntsagafond,og nogle forskellige krydderurter på toppen.Højeste karakter.

rita
15.04.2009, 11:57
Det lyder spændende.Skal helt sikkert prøves.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Grillet hawaiimørbrad med tilbehør opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Grillet hawaiimørbrad med tilbehør med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Grill opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grillet hawaiimørbrad med tilbehør, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Mormors pandekager     Hjemmelavet sky     Ristaffel     Piment sauce     Fødselsdagsboller med kærnemælk     Nachos m/kylling     Citronfromage med hele æg     Forloren hare m ribs-flødesovs     Italiensk mandelkage     Gammeldavs Stegeben (Gnaveben)     Indbagt medisterpølse     pommes anna     Tunmousse      Luksus kringle - lækker kalorie bombe.     Gina´s Karrygryde     Alt i ét fad     Lakrids (Sød, finsk)     Kyllinge tærte     Julemuffins     Club Sandwich     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com