(Opskrift fortsætter under reklamen)

Blødende chokoladekage

Blødende chokoladekage
Lena Dejbjerg

TID
30 min (min)
Opskrift glæde: (642 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Blødende chokoladekage har været besøgt 349251 gange

DAGENS OPSKRIFT : Blødende chokoladekage var dagens opskrift den 11 Mar 2021

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde



Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter

(Reklame)

Kommentarer til opskrift Blødende chokoladekage

avatar
Daniel Leth
2010-01-09 20:20:21

Denne chokoladekage er virkelig lækker! Og med en let appelsinsorbet bliver den absolut ikke ringere. Den er også god til at anrette til dessert.

avatar
helle kristensen
2010-03-27 12:05:57

skal de serveres lige efter de er bagt eller kan man lave dem et par timer i forvejen ?

avatar
Lena Dejbjerg
2010-03-27 19:43:34

Hej Helle. Kagen skal faktisk serveres lige efter den er bagt..! Hvis den får lov til at stå i længere end 10 min. så vil den bage færdigt i midten og så er det jo bare en ganske alm. chokolade/kakao muffin. :) Dejen kan man med fordel fryse ned i fx. aluforme, og så skal de bage bages ca. 4 min. længere end hvis dejen er "frisk"..

avatar
helle kristensen
2010-03-28 18:02:20

skal de serveres lige efter de er bagt eller kan man lave dem et par timer i forvejen ?

avatar
helle kristensen
2010-03-28 18:10:43

Tak for tippet Lena....

avatar
Eva
2010-05-08 16:46:10

Absolut hit! Server med iskrem og friske jordbær ved siden af,og hel lidt balsamico eddiker over jordbærene. Nami nami:)

avatar
Eva
2010-05-08 16:49:15

Absolut hit! Server med iskrem og friske jordbær ved siden af,og hel lidt balsamico eddiker over jordbærene. Nami nami:)

avatar
Natasja Buer Toldam
2011-05-04 16:05:27

Udmærket kage. Ville umiddelbart røre noget ren kakao i, for at give den noget mere chokoladesmag. Den var lidt for smagsløs til mig. Det er muligt at lave disse muffins før de skal bruges. Mine står fint, stadig med flydende chokolade i midten. Det man skal obs på, er at kagen falder sammen i midten. Men har ikke oplevet at den bliver gennembagt.

avatar
Trine
2012-04-09 17:10:42

Jeg lavede en halv portion, men de blev ikke det der ligner blødende? Jeg synes selv, at jeg fuldte opskritfen ret nøjagtigt. Hvad kan jeg have gjort galt? På trods af alt det smagte de fremragende alligevel! :)

avatar
nikolai jørgensen
2012-12-10 19:20:21

dejlig dessert, dog skal man passe på da der kun bliver leveret 20-26 ud af en portion. men ellers en rigtig lækker og smagende dessert :)

avatar
Tina Elise Alquist Pryds
2012-12-30 15:27:57

HVis man laver dejen og så fryser den inden den bages.. Hvor langt tid skal den så have i ovnen når de er frøsende....









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt