Annoncering | Mobil/tablet version | 198 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.229 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Blødende chokoladekage

Blødende chokoladekage

Blødende chokoladekage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(619)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Blødende chokoladekage
287.634
Visninger
5.696
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Lena Dejbjerg

Blødende chokoladekage var dagens opskrift den 28.03.2016

Du kan fryse denne ret
SÅDAN GØR DU
Smelt chokolade og smør i vandbad.
Sigt alt mel, flormelis og bagepulver i chokoladen.
Rør æg i et af gangen, men pas på at dejen ikke er for varm eller kold. Den skal være lunken for ikke at klumpe.
Hæld i muffinforme (de hæver meget).
bag ved 230 grader i 8-10 min.
kagerne skal være flydene inden i.
SERVERING
server evt. med en lækker appelsin sorbet. kagen kan godt være lidt "tung". derfor frisker sorbet retten lidt op :-) Et sikkert hit til en lækker gæstemiddag..

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Tina Elise Alquist Pryds
30.12.2012, 15:27
HVis man laver dejen og så fryser den inden den bages.. Hvor langt tid skal den så have i ovnen når de er frøsende....

nikolai jørgensen
10.12.2012, 19:20
dejlig dessert, dog skal man passe på da der kun bliver leveret 20-26 ud af en portion. men ellers en rigtig lækker og smagende dessert :)

Trine
09.04.2012, 17:10
Jeg lavede en halv portion, men de blev ikke det der ligner blødende? Jeg synes selv, at jeg fuldte opskritfen ret nøjagtigt. Hvad kan jeg have gjort galt? På trods af alt det smagte de fremragende alligevel! :)

Natasja Buer Toldam
04.05.2011, 16:05
Udmærket kage. Ville umiddelbart røre noget ren kakao i, for at give den noget mere chokoladesmag. Den var lidt for smagsløs til mig. Det er muligt at lave disse muffins før de skal bruges. Mine står fint, stadig med flydende chokolade i midten. Det man skal obs på, er at kagen falder sammen i midten. Men har ikke oplevet at den bliver gennembagt.

Eva
08.05.2010, 16:49
Absolut hit! Server med iskrem og friske jordbær ved siden af,og hel lidt balsamico eddiker over jordbærene. Nami nami:)

Eva
08.05.2010, 16:46
Absolut hit! Server med iskrem og friske jordbær ved siden af,og hel lidt balsamico eddiker over jordbærene. Nami nami:)

helle kristensen
28.03.2010, 18:10
Tak for tippet Lena....

helle kristensen
28.03.2010, 18:02
skal de serveres lige efter de er bagt eller kan man lave dem et par timer i forvejen ?

Lena Dejbjerg
27.03.2010, 19:43
Hej Helle. Kagen skal faktisk serveres lige efter den er bagt..! Hvis den får lov til at stå i længere end 10 min. så vil den bage færdigt i midten og så er det jo bare en ganske alm. chokolade/kakao muffin. :) Dejen kan man med fordel fryse ned i fx. aluforme, og så skal de bage bages ca. 4 min. længere end hvis dejen er "frisk"..

helle kristensen
27.03.2010, 12:05
skal de serveres lige efter de er bagt eller kan man lave dem et par timer i forvejen ?

Daniel Leth
09.01.2010, 20:20
Denne chokoladekage er virkelig lækker! Og med en let appelsinsorbet bliver den absolut ikke ringere. Den er også god til at anrette til dessert.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Blødende chokoladekage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Blødende chokoladekage med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Blødende chokoladekage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Lækre varme supper
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kartoffel-Røsti m. gulerødder     Den bedste Kylling i Karry!     Abehjerne     Frisk pasta med laks og flødesovs     Hakket Oksekød med Hvidkål     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hel Kylling med grønsalat med broccoli og ristede mandler og     Mørbradgryde m. ris     sydhavskylling     Porrer i fad med oksekød     Bruschetta med tomat, brændenælde og gedeost.     irsk stuvning med svinekød     Tunmousse      Ristaffel     Den bedste ungarske gullasch     Glaseret hamburgerryg m. flødegratinerede kartofler     Græske frikadeller     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com