Annoncering | Mobil/tablet version | 114 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.465 opskrifter fra 25.253 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › operakage

operakage

operakage
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(94)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
5.660
Visninger
84
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Helle Sloth Meyer

DU SKAL BRUGE
Bund
2 dl Mandler
2½ dl Sukker
7 Æg
1½ tsk Vaniliesukker
2½ dl Mel
3 spsk Smør

Drypping
1/4 dl Stærk kaffe
4 spsk Sukker

Moccacreme
21/4 dl Mælk
1 spsk Sukker
3 Æggeblommer
1 tsk Maizena
½ tsk Vaniliesukker
250 g Smør

Chokolade creme
3 dl Piskefløde
½ spsk Pulverkaffe
150 g Koge chokolade

Pynt 50 g Mælkechokoladel


SÅDAN GØR DU
Bund
Knus mandlerne og pisk æg og sukkersamt vaniliesukker.
Mel og hakket mandler tilsættes. Smør smeltes og hældes i dejen.
Dejen hældes i en bradepande og bages ved 175 grader i 25 - 30 min.

Den skal stå i 3 dage inden fyldet kommes på.

Drypping
Sukker og kaffe blandes.

Moccareme
Mælk og kaffe koges op. Pisk æggeblommer og sukker samt maizena let sammen. derefter tilsættes kaffe og mælk i en tynd stråle så cremen ikke klumper.
Cremen koges op til den rette konsistens og derefter afkøles den.
Smørklumper piskes i vaniliesukker en af gangen.

Det er en god ide´at lave cremen dagen før.


Chokoladecreme
fløde og kaffe samt smør koges op. Chokolade smeltes og tilsættes.
Cremen skal afkøle under vandbad.
Der skal jævntlig røres i cremen mens den afkøler.

Bunden flækkes i 3.
Den nederste bund skal stinkes med kaffe og sukker.
Smør derefter chokolade creme på og frys den ned i 10 min.

Derefter lægges en bund over og stinkes med kaffe og sukker. Nu smørres moccacremen på og fryses ned i 10 min. til cremen er størknet.
Den sidste bund lægge på og stinkes med kaffe og sukker. Resten af mocca cremen smørres på og fryses ned i 15 min.

Mælkechokoladen smeltes og smørres på som glasur eller man kan bruge et kræmmerhus af madpapir til at pynte med.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler operakage opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på operakage fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet operakage, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Mormors pandekager     Ristaffel     Citronfromage med hele æg     Toast med ananas og tun     Jannies boller i karry:     Mager rødbedesalat     Gina´s Karrygryde     Lakrids (Sød, finsk)     Fyld til pitabrød     Gifler     olde´s appelsin kage     ovnbagte jordskokker     Nem og hurtig pastasalat     Gryderet med broccoli og kalkun     Engelsk Lakrids     Kalkunbryst med bacon & pikantost     Frikadellefars     Fersken suppe (den er genial)     Fødselsdagsboller med kærnemælk     Syltede perleløg     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com