Annoncering | Mobil/tablet version | 170 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.465 opskrifter fra 25.253 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fyldt kalkunbryst

Fyldt kalkunbryst

Fyldt kalkunbryst
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(105)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
20.809
Visninger
422
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Birgitte Jensen

DU SKAL BRUGE
Et flot stort kalkunbryst
50 gram smør
1 løg
1 bakke friske champingon
1 pakke bacon i tern (evt. kalkunbacon)
timian, gerne frisk
salt og peber

1 pakke bacon i skiver (evt. kalkunbacon)


SÅDAN GØR DU
Skær et snit i brystet og lidt ud til siden så der er plads til fyldet. Pas på ikke at skære i gennem.

Hak champingon og løg meget fint.

Bland alle de øvrige indgredienser sammen til en fast masse med smørret. (ikke bacon i skiver)

Put fyldet ind i brystet og drys med mere hakket timian ovenpå, pak den ind i skiver af bacon.

lægges i et ildfast fad der er smurt med olie.

ovnen på 175 grader i ca en timer eller til den er gennemstegt
SERVERING
Smager skønt med ovnstegte rodfrugter og flutes.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Fyldt kalkunbryst opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Fyldt kalkunbryst fra Maduniverset.dk i kategorien Kalkun opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fyldt kalkunbryst, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Mormors pandekager     Hjemmelavet sky     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Ristaffel     Nachos m/kylling     Den bedste Kylling i Karry!     Piment sauce     pommes anna     Fødselsdagsboller med kærnemælk     Alt i ét fad     Kyllinge tærte     Mørbradgryde m. ris     Forloren hare m ribs-flødesovs     Tunmousse      Citronfromage med hele æg     Fedtfattig gratin med grøntsager og skinke     Tørrede abrikoser med bacon     Lammekølle med kartofler i fad     Tykkam classico.     Kold Kyllingesalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com