Annoncering | Mobil/tablet version | 206 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.449 opskrifter fra 25.240 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Oksefilet a la Anderson

Oksefilet a la Anderson

Oksefilet a la Anderson
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(46)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
13.976
Visninger
225
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

mads

DU SKAL BRUGE
Oksemørbrad 1,6 kg, 1 pose bagekartofler, en pakke rigtig smør, frisk hvidløg, chili, chili pulver, rosen paprika, salt peber, ekstra jomfruoliven olie, 1 citron, 1 appelsin, 1/4 fløde, cognac, campingoner, muskatnød pulver, akacie honning og hvidløgssalt.


SÅDAN GØR DU
Tag oksefileten og skær senerne væk. Tag en dyb skål og put 6 spk. honnig i derefter lidt groft salt, peber, 1 stærk chili der er hakket fint og citron saft samt 4 spsk. oliven olie og 2 fed fint hakket hvidløg. Rør det sammen og lad det stå med folie over i køleskabet 10 min.Blænd 150 g. smør med 3 fed hvidløg salt, peber, chilipulver og paprika og læg det ud på et 15 x 15 cm staniol og form det til en lille træstamme og pak det ind og læk det i fryseren til i skal spise. Tag 6 store bagekartofler og skræl dem. Lav dem til hasselbagte kartofler ved at skære dem i helt tynde skiver så man næsten kan se igennem dem og stop lige før du skærer igennem bunden af kartoflerne. pensl dem med oliven olie over det hele og læg dem i et ovnfast fad der er smurt med oliven olie og krydrer dem med groft salt, peber hvidløgssalt og muskatnød. Sæt fadet i ovnen og giv dem 90 min i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft. Tag marinaden ud af køleskabet og smør oksemørbraden ind læg oksemørbraden på en tallerken og dæk den med folie og stil den i køleskabet 1 time så marinaden trækker ind i kødet. Gril oksemørbraden 10 min på hver side og tag den af og lad den trække 5 min. Skær den ud så du får ihvertfald 6 bøffer på 200 g. 15 min før kartoflerne er færdige varmer du en pande op og hælder oliven olie på. Brun hurtigt bøfferne og krydrer dem med salt og peber og steg dem 2 ½ min. på hver side så er de perfekt lysserøde og saftige. Tag dem af og put champingonerne på panden hele så dem du køber skal ikke være alt for store på størrelse med en halv tommelfinger. Svits dem i oliven olie og krydrer med slat og peber og lidt fint hakket hvidløg og vend det rundt på panden engang. Hæld fløden på panden og kog det op engang hæld lidt kulør i og rør rundt så det får en flot brun farve. Smag til med salt og peber og appelsinsaft.Læg bøfferne ned på panden med sovsen og champingonerne og hæld 1 dl cognac over og sæt ild til det. Flamber det indtil flammerne går ud.
SERVERING
Læg bøfferne midt på en tallerken altså 1 på hver af de 6 tallerkner og tag en spsk. og hæld sovs med champingonerne over bøfferne. Tag kartoflerne ud og placer en i kanten af hver tallerken og læg en klat hvidløgssmør på. Server en god rødvin til og sæt en skål på bordet med ekstra sovs og en tallerken med ekstra hvidløgssmør. Det er en sikker vinder og hvis du tryller lidt med sovsen på tallerknen så du laver et mønster og lægger en lille kvist rosmarin på kartoflerne ser det blæret ud. Du er nu et hit min ven.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Oksefilet a la Anderson opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Oksefilet a la Anderson fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Oksefilet a la Anderson, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


madplaner Indkøbslister
Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Hvilken ingrediens kan du bedst lide?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mørbrad i gorgonzola     Den bedste Kylling i Karry!     Abehjerne     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nachos m/kylling     Fastelavnsboller med flødeskum     Grønkålssalat med mandler og æbler     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Helstegt Oksestriploin     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Tina's fastelavnsboller     pommes anna     Indbagt mørbrad     Tunmousse      Grønne asparges med bacon     Svampet kanelkage     Gratinerede grønsagssnitter     Mørbradgryde m. ris     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com