Annoncering | Mobil/tablet version | 283 online
Hent Maduniverset APP Maduniverset.dk til Android Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.419 opskrifter fra 24.560 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Franskbrød

Franskbrød

Franskbrød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(489)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Tilføj opskrift billede
158.065
Visninger
3.166
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Thomas Kondrup

DU SKAL BRUGE
1000 g mel
6 dl vand eller mælk
50 g gær
2 tsk. Salt
80 gr. magarine
2 tsk. Sukker



SÅDAN GØR DU
1) Gæren udrøres i den lunkne væske.
2) Salt, sukker, margarine og ¾ af melet tilsættes, og det hele æltes sammen.
3) Tilsæt mere mel, indtil dejen let slipper skål og hænder.
4) Lad dejen have i ca. 30 min. Ved stuetemperatur.
5) Slå luften ud af dejen, og lav to brød ud af den.
6) Lad brødene efterhæve i ca. 45 min. Under et let fugtigt viskestykke ved stuetemperatur.
7) Brødene ridses og pænsles med mælk, hvorefter de bages i en forvarmet ovn ved 210 C i ca. 30 min.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Anne
25.12.2008, 15:43
jeg syntes det var en meget fin franskbrød

Bjørn
22.11.2008, 22:31
- Øhhh - glemte mængden af olier..
Brug 3 spiseskefulde olier i dejen
Mvh Bjørn

Bjørn
22.11.2008, 22:29
Brug ikke margarine..!
Brug rapsolie eller olivenolie. Netop disse olier indeholder store mængder Omega3-fedtsyrer og er meget sunde fordi de indeholder de essentielle fedtsyrer – dem vi SKAL have og ikke kan undvære.
Yderligere kan man med fordel tilsætte rosiner eller findelte æblestykker.
Vil man have et brød med udsøgt smag tilsætter man knust Cornflakes.
Smør formen med den type olie du anvender – så slipper dejen formen let.

Gær er en levende organisme. Den ernærer sig ved sukkeret.
Hvis du bruger kun ¼-del gær hæver brøddet langsomt. Sætter du yderligere dejen i køleskab hæver den endnu langtsommere. Idéen med dette er at proteinerne i dejen polymerer og giver en vidunderlig krumme. Metoden stammer fra Italien.
Mvh Bjørn

caroline
25.08.2008, 15:28
glæder mig til franskbrød men hvor er margarinen i din opskrift og hvormeget skal der i
hilsen
Caroline

Lasse
23.08.2008, 15:55
i Mangler at skive hvor meget Smør/Magarine der skal i.
jeg fatter ikke at det/den her "giv Fanskbrødet til hunden og den dør opskrif" har fået Karakteren 7.43.

frq
03.08.2008, 15:30
tror snart det er opfattet at der ikke står hvor meget der skal i .

Ellers fin opskrift

Den Svenske Kok
22.07.2008, 18:36
Fin opskrift. Har brugt den et par gange.

Tilføj evt en spsk kommen eller 2 hvis du har lyst til lidt variation.

Lars.S
06.05.2008, 14:42
Nu prøver jeg den også,har hørt den kan give lidt F.... hos kæresten.. så prøver lykken ggg

thomas
18.02.2008, 23:35
fin opskrift, nøjagtig den man finder på en pose mel

Charlotte
13.01.2008, 19:35
Oki nu har jeg så bagt det brød, hmmmm det var ok den første dag, men ikke dagen efter. Så var det så lige at jeg tjekkede opskriften igen, UPS du har skrevet margarine men ikke hvor meget. Det er så ikke kommet i mit brød, nok derfor man kan slå ihjel med det...Æv også.

hans gammelby
26.12.2007, 13:32
Der skal da mararine i franskbrød ca 80 g ellers bliver det for hurtig tørt, men så kan man jo tøre det yderlige i rest varmen fra ovnen natten over og der bliver en god rasp

Tuba
29.08.2007, 19:16
Mest latterlige kode. Den bliver forkert igen og igen, og så mister man indlægget!

Anyway, du mangler lige at skrive mængden af margarine.

ruth
06.03.2007, 10:36
Jeg kom 5 spiseskefulde Becel i istedet for margarine. Det blev et lækkert franskbrød.

Troels
16.10.2006, 14:47
Det var en fin opskrift! Put lidt rosiner i, det giver et lille pift.
Troels Andersen

lars a jensen
08.06.2006, 19:15
ca 25-50 g magarine go opskrift anden gang jeg skal til at bage den :)

Argh...
01.06.2006, 14:30
Mit i bagningen finder man ud af at han ikke har skrevet hvor meget magarine der skal i!!!! ARGH

Lasse
07.10.2005, 12:21
Der mangler kvantitet af magarine i franskbrødopskriften !!!!! Send den venligst asap da jeg pt bor i Uganda og snarest må ha noget franskbrød. MVH Lasse

John G. Vestergaard
15.11.2002, 10:02
Jeg glæder mig til at bage franskbrød, men Du har undladt at skrive hvor meget margarine der skal i.
Venlig hilsen
John G. Vestergaard


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Franskbrød opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
Denne gode opskrift på Franskbrød fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Franskbrød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
NYHEDSBREV
Tilmeld nyhedsbrev og få 30% rabat hos Philips

Følg Maduniverset
Populært minut for minut
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus
AFSTEMNING

Når det er koldt, spiser du/i mere "tung" mad?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...








Populære søgninger: Nemme pølsehorn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Snobrød     Grillet oksemørbrad i kuglegrill     Grønne asparges med bacon     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Svampet kanelkage     Den bedste Kylling i Karry!     Kylling i fad m. pesto, oliven m.m.      Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Gammeldags Agurksalat     Nachos m/kylling     Grillet vildt dyrekølle     Madbrød med rosmarin     Hjemmelavet agurkesalat     Spagetti carbonara     Græske frikadeller     Gulerodskage- Deluxe     Gulerodskage (Rå)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset © 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk